Banner 980x90

Bīstamības dēļ aizliedz ekspluatēt Tukuma Mākslas skolas lidmodelistu pulciņa telpas

Rīga, 30.jūl., LETA. Bīstamības dēļ aizliegts ekspluatēt Tukuma Mākslas skolas lidmodelistu pulciņa, kā arī nevalstisko organizāciju telpas Melnezera ielā 1, Tukumā, aģentūra LETA uzzināja Tukuma novada pašvaldībā.

Pašvaldības speciālistiem apsekojot pulciņa telpas, secināts, ka ēkas konstrukcijas, iespējams, neatbilst mehāniskajai stiprībai un stabilitātei, kas, ekspluatējot ēku, var radīt tiešu apdraudējumu drošībai. Ēku apsekojis arī Būvniecības valsts kontroles birojs, un pēc biroja atzinuma saņemšanas Tukuma novada domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans ("Tukuma pilsētai un novadam") izdevis rīkojumu par ēkas ekspluatācijas pārtraukšanu daļā.

Novada pašvaldības Īpašuma nodaļas vadītājs Viesturs Bērzājs aģentūru LETA informēja, ka ekspluatācija aizliegta daļā, kurā atrodas Tukuma Mākslas skolas lidmodelisma pulciņš un nevalstiskās biedrības. Ēkas daļā, kurā atrodas Tukuma Sporta skolas šautuves un Zemessardze, ekspluatācija nav aizliegta.

Iespējami tuvākajā laikā pašvaldība plāno veikt neatliekamos ēkas daļas konservācijas darbus, lai novērstu jebkuru bīstamību un apturētu ēkas daļas konstruktīvo sabrukumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)