Banner 980x90

Ātro kredītu priekšrocības

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Šoreiz par ātro kredītu priekšrocībām. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kādas ir ātro kredītu priekšrocības.

- Ātri – kredītu iespējams saņemt tieši tad, kad nepieciešams. Arī svētku dienās un brīvdienās.
- Izdevīgi– pirmais kredīts pie vairākiem aizdevējiem ir bez procentu maksājumiem.
- Pielāgoti – kredīta atdošanas termiņš ir pietiekoši garš, lai summu atdotu, kā arī jāuzsver, ka nepieciešamības gadījumā termiņu iespējams pagarināt.
- Droši – Jūsu dati pie aizdevēja ir drošībā un nenonāks trešajām personām.
- Ērti – ātrie kredīti pieejami tādā summā kā Jums nepieciešams, taču ņemiet vērā, ka aizņemoties pirmo reizi iespējamais aizdevuma apmērs būs mazāks, nekā aizņemoties otro vai trešo reizi.

Saņemt ātro kredītu ir iespējams teju ikvienam. Pirmkārt, Jums ir jābūt pilngadīgam Latvijas Republikas pilsonim. Pievērsiet uzmanību, ka vairākās kredītiestādēs ātrie kredīti ir pieejami tikai no 21 gada vecuma. Otrkārt, Jums ir nepieciešams bankas konts kādā no Latvijā strādājošām bankām, kā arī būs vajadzīgs aktīvs mobilā tālruņa pieslēgums. Treškārt, Jums ir jābūt kādiem ikmēneša ienākumiem, lai būtu iespēja kredītu atmaksāt. Ja Jūs atbilstat šīm prasībām, tad Jums ir iespējams pieteikties ātrajam kredītam kādā no Latvijas nebanku kredītiestādēm.

Kā pieteikties aizdevumam?
- Lai saņemtu kredītu, Jums jāveic reģistrācija savā izvēlētajā kredītdevēja mājaslapā.
- Jāpārskaita vienreizēja reģistrācijas maksa, kas parasti ir 0,01 eiro. Maksājums jāveic no sava bankas konta, kas šādā veidā palīdz identificēt kredītņēmēju un novērš krāpšanas gadījumus.
- Kad Jūs būsiet veicis reģistrāciju, uz savu norādīto mobilā tālruņa numuru saņemsiet SMS ar klienta numuru un paroli.
- Ar iegūtajiem datiem Jums būs nepieciešams vēlreiz reģistrēties kredītdevēja mājaslapā, kurā Jums tiks izveidots profils, lai jebkurā brīdī redzētu informāciju par kredīta apmēru un atmaksu.
- Kad viss iepriekš minētais izdarīts, tad atliek vien pieteikties konkrētai kredīta summai un aizpildīt pieteikumu.
Jūsu pieteikums tiks apstrādāts aptuveni 10 minūšu laikā, kas nozīmē, ka jau pēc pāris minūtēm varēsiet saņemt savu vēlamo naudas summu.

Svarīgi aizņemties atbildīgi!
Vienmēr paturiet prātā, ka pirms kredīta pieteikšanas, jāizvērtē savas iespējas to atmaksāt. Savlaicīgi atmaksāts aizdevums pasargās Jūs no nevajadzīgām papildus neērtībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)