Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā dažās minūtēs bez ķīlas un galvojuma

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ātrie kredīti ir parocīgs un ērts veids, kā īsā laika posmā nodrošināt sevi ar nepieciešamo naudas summu, ja gadījies kāds ārkārtas maksājums. Tagad aizdevumi internetā ir tikpat droši, kā bankā. Ir tikai jāizvērtē, kurš aizdevējs ir uzticams un sevi pierādījis tirgū. Viens no šādiem aizdevējiem ir "Kredīts365", kas, cienot savus lojālos klientus, piešķir patīkamas atlaides saviem pakalpojumiem.

Aizņemies naudu ar SMS
Kredītdevējs "Kredīts365" piedāvā naudas aizņemšanos ar SMS palīdzību. Šādi pakalpojumi vairār pazīstami kā SMS kredīti. Lai saņemtu kredītu ar īsziņas starpniecību, SMS iestatījumos ieslēdz "Kredīta Aizņemšanās ar SMS īsziņu". "Kredīts365" piedāvā divu veidu aizdevumus:
- pirmais kredīts: pirmo kredītu iespējams saņemt summā no 100 līdz 300 eiro, izvēloties vēlamo atmaksas laiku līdz 30 dienām. Atkarībā no kredīta summas un termiņa, mainās komisijas maksa par pakalpojumu.
- kredīts esošajiem klientiem: ātrie kredīti esošajiem klientiem ir pieejami summā no 100 līdz 400 eiro un, tāpat kā pirmajam kredītam, arī šim aizdevumam atmaksas termiņš ir 30 dienas un komisijas maksa variē atkarībā no aizņemšanās summas un ilguma. 

Kā saņemt kredītu?
Lai saņemtu aizdevumu, Tev jāreģistrējas un jāaizpilda visa prasītā informācija mājaslapā kredits365.lv, lai aizdevējs varētu izvērtēt Tavu maksātspēju, kā arī pārliecināties par sniegtās informācijas patiesumu. Ja sniegtā informācija būs nepilnīga, "Kredīts365" nevarēs veikt klienta maksātspējas izvērtēšanu. Šādā gadījumā ātrie kredīti netiks sniegti.

Pieteikšanās kredītam un naudas saņemšana aizņems vien dažas minūtes. Tev atliek vien veikt četrus vienkāršus soļus:
- reģistrējies un pārskaiti 0,01 eiro uz "Kredīts365" konta numuru;
- saņem lietotāja ID īsziņā un paroli savā e-pastā;
- pieslēdzies savam lietotāja profilam un aizpildi anketu;
- iepazīsties ar kredītlīguma nosacījumiem, izvēlies kredīta summu un nosūti pieprasījumu.

Ņem vērā, ka reģistrācija vēl nenozīmē, ka 100 % saņemsi aizdevumu. Aizdevējam "Kredīts365" ir tiesības atteikt aizdevumu, nepaskaidrojot atteikuma iemeslus. Par pieņemto lēmumu tiks paziņots SMS veidā uz Tevis norādīto mobilā tālruņa numuru.

Kā atdot aizdevumu?
Ātrie kredīti pie kredītdevēja "Kredīts365" ir aizdevumi ar fiksētām summām, un tos var atmaksāt norādītajā termiņā vai pirms noteiktā termiņa. Turklāt kredītu iespējams atmaksāt arī vairākos maksājumos jeb pa daļām, negaidot noteikto atmaksas termiņa dienu. Atmaksāt kredītu Tu vari gan internetbankā, gan savā tuvākajā bankas filiālē.

Aizņemies atbildīgi!
Jebkuri darījumi ar finansēm ir saistīti ar atbildības uzņemšanos. Īpaši tas attiecas uz naudas aizņemšanos, tādēļ pieej šim proceam prātīgi, izvērtējot visus riskus un ieguvumus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)