Banner 980x90

Asenizācijas pakalpojumi Rīgā un tās apkārtnē. SIA "Marvik Serviss"

Kanalizācijas tīrīšana paredz kanalizācijas aku (nosēdaku) tīrīšanu un izvešanu – šķidro sadzīves atkritumu savākšanu, izvešanu un utilizāciju. Kanalizācijas tīrīšana tiek veikta arī dzīvokļos un privātmājās.

Kanalizācijas tīrīšana

Kanalizācijas tīrīšana paredz kanalizācijas aku (nosēdaku) tīrīšanu un izvešanu – šķidro sadzīves atkritumu savākšanu, izvešanu un utilizāciju. Kanalizācijas tīrīšana tiek veikta arī dzīvokļos un privātmājās.

Kanalizācijas tīrīšana jāveic profilaktiski. Caurules laika gaitā aizsprostojas, aizsērē un saplaisā, neļaujot tām vadīt sadzīves un fekālās kanalizācijas saturu. Profilaktiskā kanalizācijas tīrīšana atvairīs sadzīviskas un ekoloģiskas problēmas nākotnē.

Kanalizācijas tīrīšana tiek veikta iekšējo un ārējo kanalizācijas aizsprostu likvidēšanai. Visbiežāk kanalizācijas tīrīšana nepieciešama nepareizas ekspluatācijas dēļ.

Lasiet vairāk: https://www.marvik.lv/

Asenizācijas pakalpojumi

Asenizācijas pakalpojumi jeb šķidro sadzīves atkritumu savākšana paredz kanalizācijas aku (nosēdaku) tīrīšanu un izvešanu, notekūdeņu savākšanu un izvešanu, sauso tualešu tīrīšanu (atsūkšanu) un izvešanu, septiķu tīrīšanu. Asenizācijas pakalpojumi piemēroti arī ēdināšanas uzņēmumiem, veicot tauku uztvērēju (atdalītāju) tīrīšanu, tauku savākšanu un izvešanu.

Asenizācijas pakalpojumi, ko piedāvā SIA "Marvik Serviss", tiek veikti ar 8m³ un 10m³ tilpuma asenizācijas iekārtām (šļaukas garums līdz 50 metriem).

Asenizācijas pakalpojumi pieejami juridiskām personām, privātpersonām un pašvaldību uzņēmumiem.
Jāņem vērā, ka asenizācijas pakalpojumi nevar tikt veikti, ja gaisa temperatūra ir zemāka nekā desmit grādi pēc Celsija.

Lasiet vairāk: https://www.marvik.lv/

Tauku savākšana un izvešana no ēdināšanas uzņēmumiem

Tauku savākšana un izvešana no ēdināšanas uzņēmumiem ir obligāta prasība un vajadzība ikvienam ēdināšanas uzņēmumam – kafejnīcām, restorāniem, ēdnīcām, bistro utt. Tauku savākšana un izvešana no ēdināšanas uzņēmumiem ietver sevī tauku uztvērēju (atdalītāju) tīrīšanu.

Ēdināšanas uzņēmumu darbība nav iespējama bez inženiertehnisko risinājumu nodrošinājuma, tajā skaitā – gaisa apmaiņas telpās, dzeramā ūdens apgādes, apgaismojuma, enerģijas apgādes, kā arī atbilstošas notekūdeņu un tauku savākšanas sistēmas.

Pārtikas atkritumi – apstrādātā eļļa un tauki – ir jāsavāc un jāizved no ēdināšanas uzņēmumiem. Pretējā gadījumā var rasties piesārņojums. Tauku savākšana un izvešana no ēdināšanas uzņēmumiem būtiski uzlabo higiēnisko darba vidi, kā arī samazina tīrīšanas un uzturēšanas izmaksas.

Tauku savākšana un izvešana no ēdināšanas uzņēmumiem tiek veikta, tīrot tauku uztvērējus, kas ir savienoti ar kanalizācijas notekcaurulēm.

Tauku savākšana un izvešana no ēdināšanas uzņēmumiem, ko veic SIA "Marvik Serviss", ir efektīga restorānu, kafejnīcu, ēdnīcu apsaimniekošana.

Lasiet vairāk: https://www.marvik.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)