Banner 980x90

Apstiprināta Tukuma novada sabiedrības veselības veicināšanas stratēģija līdz 2020.gadam 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Tukuma novada Domes 28.jūlija sēdē tika apstiprināta Tukuma novada sabiedrības veselības veicināšanas stratēģijas līdz 2020.gadam gala redakcija, pilsētas informācijas portāls Tukums24.lv uzzināja pašvaldībā.

Tukuma novada sabiedrības veselības veicināšanas stratēģija 2016.-2023.gadam ir viens no būtiskākajiem attīstības plānošanas dokumentiem, kas nosaka prioritātes un atbilstošu rīcību novada iedzīvotāju ilga un kvalitatīva mūža nodrošināšanai. Sabiedrības veselību nosaka ne tikai veselības aprūpe jeb ārstēšana un tās sniegtās iespējas, bet gan visas sabiedrības – valsts, pašvaldības un arī katra iedzīvotāja – rūpes par to, lai slimības pēc iespējas attālinātu. Veselīga un droša dzīves vide, sabalansēts uzturs, pietiekamas fiziskās aktivitātes, smēķēšanas, alkoholisma un citu atkarību izraisošo vielu un procesu ierobežošana un slimību profilakse – tie ir galvenie sabiedrības veselību veidojošie elementi.

Ar stratēģiju iespējams iepazīties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)