Banner 980x90

Aizvadīta Kandavas novada 14.atklātā olimpiskā diena pirmskolas vecuma bērniem

Foto no video
Foto no video
Trešdien, 1.jūnijā, Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas stadionā noritēja Kandavas novada 14.atklātā olimpiskā diena pirmskolas vecuma bērniem, pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informēja Kandavas novada pašvaldībā.

Olimpiskā diena pulcēja kopā vairāk kā 140 bērnus, kuri ieradās kopā ar savām audzinātājām un vecākiem. Bērni bija sabraukuši ne tikai no Kandavas pilsētas un novada, bet arī no Pūres.

 Pasākums tika atklāts ar karoga pacelšanu mastā, zvēresta nodošanu un lāpas aizdegšanu. Šogad karogu mastā uzvilka šī gada Latvijas labākais basketbolists un novadnieks Kristaps Ķilps, lāpu ienesa un aizdedzināja Latvijas čempionātu medaļniece vieglatlētikā Agnese Besikirska.

 Kā jau pienākās Olimpisko spēļu norisei, pirms uzsāk sacensības ir nepieciešams nodot zvērestu. To šoreiz mazo sportistu vārdā nodeva bērnu dārza "Zīļuks" audzēknis Kristers Vītols, bet tiesnešu vārdā Andris Bambis. Mazajiem sportistiem veiksmīgus startus novēlēja Kandavas novada domes priekšsēdētājs Normunds Štoferts.

 Sportistiem bija iespējams piedalīties trīs dažādos sporta veidos- tāllēkšanā no vietas, basketbolā un skriešanā 30 m distancē.

Rezultātus skatīt šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)