Banner 980x90

Aizņemsies 20 990 eiro Jaunpils pils podiņu krāsns restaurācijai

Jelgava, 15.nov., LETA. Jaunpils novada pašvaldība Valsts kasē aizņemsies 20 990 eiro podiņu krāsns restaurācijai un iekļaušanai Jaunpils muzeja ekspozīcijā, lēmusi novada dome.

Pašvaldība podiņu krāsni restaurēs, iesaistoties Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) finansēta projekta īstenošanā. Kopējās projekta izmaksas ir 24 659 eiro un jau ir saņemts avansa maksājums 20% apmērā no ELFLA publiskā finansējuma jeb 3668 eiro. Lai segtu pārējo summu, dome lēmusi par aizņēmumu.

Kredīts tiks ņemts uz pieciem gadiem.

Pašvaldības noslēgtais iepirkums liecina, ka restaurācijas darbus nodrošinās SIA "K-Uguns".

Jau vēstīts, ka, īstenojot projektu, plānota esošās krāsns demontāža, oriģinālajiem autentisku podiņu iegāde un krāsns restaurācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)