Banner 980x90

Aizdevums īsā laikā, bez ķīlas un galvojuma

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Atkarībā no aizdevēja Jums tiek piedāvāta iespēja aizņemties 400–700 eiro, bet vairāki kreditētāji izsniedz aizdevumus arī vairāku tūkstošu eiro apmērā. Arī šie ātrie kredīti pieejami īsā laikā un bez ķīlas, tiem ir vienkārši pieteikties. Aizdevumi pārsvarā tiek izsniegti uz laiku līdz 30 dienām, taču iespējami kredīti arī ar garāku atdošanas termiņu, piemēram, 1–3 gadiem. Noformēt aizdevumu Jūs varat vairākos veidos, tomēr visērtāk to paveikt ar interneta starpniecību. Ja internets nav pieejams, varat aizņemties arī ar SMS palīdzību vai personiski ierodoties aizdevēja vai tā sadarbības partnera birojā.

Salīdzinājumā ar citiem aizdevumu veidiem ātrajiem kredītiem ir šādas priekšrocības:
- vienkārša un ērta pieteikšanās;
- var saņemt bez ķīlas un galvojuma;
- netiek prasīti dokumenti;
- nav nepieciešama izziņa no darba vietas;
- aizdevums tiek izsniegts dažu minūšu laikā.

Nauda Jūsu kontā dažās minūtēs
Ātro kredītu piedāvājums patlaban ir ļoti plašs un daudzveidīgs, tomēr aizdevēju nosacījumi līdzekļu saņemšanai ir visai līdzīgi.
Ātrie kredīti pieejami ikvienam Latvijas iedzīvotājam:
- kurš sasniedzis 18, 20 vai 21 gada vecumu (atkarībā no aizdevēja nosacījumiem);
- ir nokārtojis iepriekšējās kredītsaistības;
- kuram ir bankas konts, mobilais tālrunis un e-pasta adrese.

Lai saņemtu kredītu, Jums jāiepazīstas ar aizdevēju piedāvājumu, atkarībā no nosacījumiem, piemēram, maksimālās kredīta summas, aizdevuma termiņa, procentu likmes, jāizvēlas piemērotākais aizdevējs, jāreģistrējas tā mājaslapā, jāveic reģistrācijas maksas (parasti viens eiro cents) pārskaitījums un pieteikumā jānorāda vajadzīgā kredīta summa un termiņš. Ja aizdevējs pieņems pozitīvu lēmumu, nauda Jūsu bankas kontā būs dažu minūšu laikā. Pirms pieteikšanās iepazīstieties ar visiem līguma nosacījumiem!

Pirms aizņemšanās – padomājiet!
Ātrie kredīti ir izdevīgi tādēļ, ka lielākā daļa aizdevēju pirmajā reizē piedāvā aizņemties bez komisijas maksas un procentiem, kas nozīmē, ka Jums būs jāatmaksā tik, cik aizņēmāties.

Neraugoties uz ērtu pieejamību un pievilcīgiem nosacījumiem, ielāgojiet, ka ātrie kredīti patiešām Jums palīdzēs vienīgi tad, ja Jūs saņemat regulārus ienākumus. Tas ļaus Jums lietderīgi izmantot kredītu un to atdot līgumā paredzētajā termiņā. Ja neplānotas situācijas atrisināšanai Jums nepieciešams īstermiņa aizdevums, rūpīgi apsveriet tā nepieciešamību, kā arī salīdziniet dažādu aizdevēju piedāvājumus un izvēlieties savām vajadzībām atbilstošāko.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)