Banner 980x90

Aicina uz Viesatu pagasta svētkiem

Kā ik gadu, arī šogad Jaunpils novada Viesatu pagasts svinēs savus svētkus un aicinām ciemos gan pašmāju ļaudis, gan bijušos viesatniekus, kaimiņu novadus un tos, kuri vēl nekad nav bijuši pie mums.

Kā pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informēja Jaunpils novada Domes, Sabiedrisko attiecību vadītāja Baiba Rasa, Viesatu pagasts Latvijā ir zināms kā brīnišķīga un klusa vieta Viesatas upes krastos, kura vilina gan makšķerniekus, gan laivotājus, gan dabas draugus. Šeit satiksiet draudzīgus un atvērtus iedzīvotājus un baudīsiet īstas lauku ainavas.

Viesatu kultūras namā, kuru tuvākā un tālāka apkaimē ļaudis atpazīst kā vietu, kurā notiek varen labas visa gada garumā, 14.augustā jau no plkst.11.00 notiks dažādas aktivitātes un radošās darbnīcas gan lieliem, gan maziem, īpaši gaidītas ģimenes ar bērniem. Veidosim ziedu paklājus, apsveikumu kartiņas, fotorāmīšus, iepazīsim latvju spēka zīmes un darīsim citas sirdij tīkamas lietas.

Slavenais Mikimausis piedāvās apgleznot ķiparu un mazo dāmīšu sejiņas, un, protams, varēsiet no sirds izlēkāties pa gaisa pili.
Viesatu pagasta vārds ir cieši saistīts ar latvju Dainu tēva vārdu, jo Kr.Barons dzimis tepat Strutelē, tādēļ tautasdziesmas mūsu pagastā allaž tiek turētas godā. Šajā svētku reizē no plkst.14.20-15.00 notiks tautas dziesmu konkurss.

Plkst.16.00 dažādas sportiskas aktivitātes: velomaratons, individuālas disciplīnas atpūtas vietā "Viesatu Birzīte". Atpūtas vietā atrodas labiekārtota peldvieta, kas ir veidota tā, lai arī pašiem mazākajiem būtu iespēja baudīt ūdenspriekus- pakāpeniski veidota ieeja ūdenī un plaša pludmale ar gaišām smiltiņām. Neaizmirstiet peldkostīmus un smilšu lāpstiņas!

Pēc aktīvi pavadītās dienas, plkst.21.00 tautasdziesmu sadziedāšanās Viesatu kultūras namā.

Savukārt 15.augusts būs sporta diena, uz kuru tiek aicināti visi, kas vēlas aktīvi pavadīt laiku un pārbaudīt savu un savu draugu, radu, kaimiņu izturību, veiklību un spēku. Jau agrā rīta stundā no plkst.05.00 makšķerēšanas sacensības. Jāatceras gan tas, ka piedalīties var tikai tad, ja ir iegādāta makšķernieka karte.

No plkst.10.00 sāksies sporta dienas komandu reģistrēšanās. Katrā komandā jābūt trim vīriem un divām sievām, tā teikt, lai interesantāk! Dalībniekiem būs jāpārvar stafetes, minifutbols, basketbola biatlons, volejbols, virves vilkšana un, protams, individuālās disciplīnas.

Vakara turpinājumā plkst.22.00 balle Viesatu birzītē kopā ar Zani no Saldus. Ieeja ballē par brīvu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)