Banner 980x90

Aerobikas nodarbības – sākums veselīgam dzīvesveidam 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja esi nolēmusi savā ikdienā iekļaut aerobikas nodarbības, tad sporta klubs "Veselības Fabrika" būs piemērota vieta, kur to darīt. Vispirms jau par to, kas tad īsti ir aerobika. Tā ritmiska vingrošana mūzikas pavadījumā, kas ļauj palielināt skābekļa patēriņu organismā. Aerobikas nodarbības piemērotas gan iesācējiem, gan jau pieredzējušiem sportistiem.

Aerobikas nodarbības – kas jāņem vērā, uz tām dodoties pirmo reizi?
Ierodies savlaicīgi – dodoties uz pirmo nodarbību sporta klubā, būtu vēlams ierasties pusstundu iepriekš. Kā jaunajam klientam būs jānoformē dokumenti, jāapskata telpas, un tas prasa laiku. Nodarbības treneris noteikti vēlēsies arī tevi iepazīstināt ar nodarbības norisi, inventāru. Ierodoties nedaudz ātrāk, paspēsi iejusties jaunajā vidē, kā arī laikus ieradīsies uz nodarbību, lai to nekavētu.
Kā jāapģērbjas? Tieši aerobikas nodarbības labāk apmeklēt ērtās un elastīgās drēbēs. Sporta tērps jāizvēlas tāds, lai tu tajā justos labi un ērti. Svarīgi izvēlēties tērpu no tāda materiāla, kas labi uzsūc sviedrus, tajā pašā laikā lai tas arī elpotu. Tikpat svarīga ir apavu izvēle. Labākais variants būtu speciāli aerobikai paredzēti apavi. Tiem ir viegla un elastīga zole, kas aerobikas nodarbības laikā labi locīsies un netraumēs kājas.
Kas jāņem līdzi? Aerobika ir vidējas intensitātes treniņi, kas pasvīst liks ikvienam. Savai labsajūtai, parūpējies par piemērotu sporta tērpu, paņem līdzi dvieli, maiņas veļu, dušas čības, lai pēc kārtīga treniņa vari noskaloties un atvēsināties dušā. Tā kā treniņa laikā izdalās sviedri, neaizmirsti par ūdens pudeli, lai atjaunotu ūdens rezerves organismā. Ja nu ūdens pudele aizmirsusies mājās, to iegādāties varēsi arī uz vietas sporta klubā.

Aerobikas nodarbības – to veidi un nozīme    
Sporta klubs "Veselības Fabrika" piedāvā aerobikas nodarbības visiem sagatavotības līmeņiem:
- vērstas uz muskulatūras attīstīšanu un nostiprināšanu;
- speciālu vingrojumu izmantošana, lai cīnītos ar problēmu zonām;
- nodarbības ar Step platformām;
- vēdera presi stiprinoši un stiepšanās vingrinājumi, noslēdzot nodarbību.

Sporta kluba "Veselības Fabrika" darba laiks ir no pulksten 7.00 līdz 22.00 darbdienās, savukārt brīvdienās sporta klubs apmeklētājiem pieejams no pulksten 9.00 līdz 21.00.

Piesakies aerobikas nodarbībām, aplūko nodarbību grafiku mājaslapā un izvēlies sev piemērotāko dienu un laiku! Atceries, ka nodarbībām ir noteikts maksimālais apmeklētāju skaits. 

Lai pieteiktos nodarbībām, zvani uz kādu no šiem tālruņa numuriem 67887188 un 27887188 vai raksti e-pastu uz info@vfanrika.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)