Banner 980x90

Vēlaties aizņemties naudu? Uzziniet, vai kredīts būs Jums piemērots!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienās viss notiek ātrāk, un arī naudas aizdevumu nozare iet līdzi laikam. Saņemt nepieciešamo naudas summu var ne tikai bankā, bet arī pie privātā aizdevēja. Ātrais kredīts ir iemantojis plašu popularitāti, jo aizdevumu var saņemt mazāk nekā pusstundas laikā un pieteikšanās parasti notiek tiešsaistē. Kredīts bez galvojuma un ķīlas ir paredzēts cilvēkiem ar regulāriem ienākumiem, un pats galvenais ir saprast, vai aizdevums patiešām ir nepieciešams.

 

Kredīts ir īstermiņa risinājums nestandarta situācijām
Ātrais kredīts būs piemērots cilvēkiem, kuri vēlas aizņemties nelielu summu ikdienas tēriņiem. Kredīts var palīdzēt, ja
- mēneša beigās ir radušies neparedzēti izdevumi: sadzīves tehnikas vai mājas komunikāciju remonts, nepieciešamība apmaksāt medicīniskos pakalpojumus vai soda kvīti; 
- mēneša laikā ir bijuši neplānoti tēriņi un dažas dienas pirms algas naudas pietrūkst regulāriem maksājumiem: īrei, komunālo pakalpojumu rēķinam, sabiedriskā transporta braukšanas biļetei.

Kredīts būs neatbilstoša izvēle, lai iegādātos dāvanas, luksusa preces, lai apmaksātu ceļojumus, aviobiļetes, teātra apmeklējumu. Ātrie kredīti nav domāti iepriekšējo parādu atmaksai un ilgtermiņa problēmu risināšanai. Ja Jums pietrūkst naudas hipotēkas maksājumam, ātrais kredīts šājā situācijā nepalīdzēs. Atcerieties, ka pat neliels kredīts nozīmē papildu izmaksas tuvā nākotnē, tāpēc aizņemieties atbildīgi un vienmēr samērojiet aizdevuma apjomu ar Jūsu finansiālām iespējām!

Kredīts internetā vai SMS aizdevums? Kredits7.lv piedāvā abus variantus
Kredits7.lv strādā Latvijas ātro aizdevumu tirgū no 2007. gada. Uzņēmums piešķir nelielus kredītus uz neilgu laiku un piedāvā dažādas pieteikšanās iespējas. Aizdevuma summa ir atkarīga no klientu statusa:
- jaunie klienti var pieteikties pirmajam kredītam no 150 līdz 300 eiro;
- atkārtotais aizdevums var būt līdz 400 eiro liels.

Ja nezināt, kur pieteikties aizdevumam, apsveriet iespēju izmantot Kredits7.lv pakalpojumus, jo šīs kredītkompānijas klienti
- var noteikt sev izdevīgāko atmaksas termiņu – 15, 21 vai 30 dienas;
- piesakās aizdevumam sev ērtā veidā – tiešsaistē vai ar SMS starpniecību;
- saņem kvalitatīvu servisu un ir pārliecināti par kredīta līguma godīgumu, jo Kredits7.lv ir Latvijas alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas biedrs.

Kredits7.lv aizdevumi ir pieejami cilvēkiem vecumā no 21 līdz 65 gadiem ar labu kredītvēsturi. Aizņemieties atbildīgi un pirms pieteikšanās rūpīgi izvērtējiet kredīta plusus un mīnusus. Ienāciet kredits7.lv un uzziniet vairāk par kredīta nosacījumiem un atmaksas kārtību!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)