Banner 980x90

Vairāku ielu sakārtošanai Tukuma novada pašvaldība aizņemsies pusmiljonu eiro

Jelgava, 28.jūn., LETA. Vilkājas un Rūdas ielu posmu pārbūvei un Purva ielas izbūvei Tukuma novada pašvaldība aizņemsies 534 657 eiro, šodien ārkārtas domes sēdē lēmuši Tukuma novada domes deputāti.

Tukuma novada pašvaldība īsteno projektu "Degradētās teritorijas sakārtošana zonā Lauktehnika-Tukums II", kas paredz Stacijas ielas posma pārbūvi un tās pieslēguma ielas Dāņu ielas izbūvi, kā arī Vilkājas un Rūdas ielu posmu un Purva ielas izbūvi.

Līdz šim pašvaldībai radās izmaksas, kas saistītas ar darbiem Vilkājas, Rūdas un Purva ielā. Izmaksu segšanai nepieciešams aizņēmums no Valsts kases 534 657 eiro apmērā, par ko deputāti arī lēma šodienas sēdē.

Plānots, ka aizņēmums tiks atmaksāts līdz 2023.gada beigām.

Stacijas ielas posma un Dāņu ielas pārbūve plānota 2018.gadā.

Jau vēstīts, ka projekta "Degradētās teritorijas sakārtošana zonā Lauktehnika-Tukums II" mērķis ir teritorijas revitalizācija zonā Lauktehnika-Tukums II, reģenerējot degradētu teritoriju un sakārtojot publiski pieejamu ielu infrastruktūru uzņēmējdarbības attīstībai, nodrošinot videi draudzīgu un vides ilgtspēju veicinošu teritoriālo izaugsmi un jaunu darba vietu radīšanu. Plānotās projekta darbības ir vērstas uz uzņēmējdarbības veikšanai nepieciešamo, bet tajā pašā laikā degradēto teritoriju atjaunošanu, kurā, attīstot ceļu satiksmei paredzēto publisko infrastruktūru, iespējama jaunu uzņēmumu izvietošana un esošo paplašināšana.

Projekta kopējās izmaksas ir 4 327 898 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)