Banner 980x90

Vai ātrie kredīti ir drošs aizdevumu veids?

Foto: Pexels.com / Jacqueline Macou
Foto: Pexels.com / Jacqueline Macou
Lielākā daļa cilvēku, kuri kaut reizi izmantojuši ātro kredītu aizdevēju pakalpojumus, atzīst, ka ātrie kredīti ir saprotams un vienkāršs aizdevuma veids. Šis fakts rosina uzdot jautājumu – vai salīdzinoši vienkārši saņemams aizdevums reizē var būt arī pilnīgi drošs un uzticams? Iepazīsties ar padomiem, kā izmantot ātrā kredīta piedāvājumu, lai Tava pieredze būtu pozitīva!

Vai mana vajadzība pēc naudas ir ārkārtas situācija?
Šis ir viens no pirmajiem jautājumiem, kādu sev vajadzētu uzdot pirms pieteikšanās ātrajam kredītam. Ātrie kredīti ir pazīstami ar vairākiem bonusiem: kredītu piešķir neklātienē, tas notiek salīdzinoši ātri (piemēram, nebanku aizdevējs "Kredits365" naudu ieskaita pat 15 minūšu laikā), iespējams izvēlēties termiņu, kurā kredītu atmaksāt utt. Taču vienlaikus ātrajiem kredītiem ir konkrēts mērķis – tie ir paredzēti nestandarta neparedzētām situācijām, kad nav pieejami citi naudas līdzekļi, piemēram:
• pēkšņa slimība;
• salūzis darbarīks, bez kura nevar iztikt;
• aizkavējusies alga, bet steidzami jāapmaksā rēķins, kas nevar gaidīt ne dienu;
• mājdzīvnieks nekavējoties jāved pie veterinārārsta.

Šie un līdzīgi gadījumi ir saasinātas situācijas, kad gaidīšana līdz algas dienai stāvokli pasliktinās, tāpēc risinājums jārod ātri. Atceries, ka pirms pieteikties ātrajam kredītam, ir vēl citi veidi, kā saņemt nepieciešamo naudas summu: aizņemšanās no radinieka vai drauga, avansa lūgšana darba devējam, naudas izņemšana no krājkonta. 

Vai es spēšu aizdevumu atmaksāt bez problēmām?
Ātrie kredīti tiek izsniegti pēc tam, kad kredītspeciālisti rūpīgi izskatījuši pieteikumu un secinājuši – aizņēmējs spēs atmaksāt saņemto naudu. Lai pieteiktos ātrajam kredītam pie nebanku aizdevēja "Kredits365", ir jānorāda:
• savi ikmēneša ienākumi;
• jau esošo ikmēneša kredītsaistību (ja tādas ir) summa;
• darbavieta;
• ieņemamais amats. 

"Kredits365" aicina norādīt šos un arī citus datus godprātīgi! Reālistiski izvērtējot savu finanšu situāciju un potenciālo darījumu, Tu novērsīsi problemātiskas situācijas.

Kā zināt, vai aizņemties būs droši?
Vai esi ievērojis, ka kredītkompānijas nemitīgi atgādina rūpīgi izvērtēt savas iespējas atmaksāt kredītu? Vai zini, ko tas nozīmē?

Lūk, kas Tev ir jāizvērtē, lai aizņemtos pārdomāti:
kredītkompānija – iepazīsties ar vispārīgo informāciju par uzņēmumu. Noskaidro, vai uzņēmumam ir licence kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai, kādas atsauksmes sniegtu klienti;
līguma noteikumi – velti laiku, lai iepazītos ar abu pušu pienākumiem, kredīta atmaksas noteikumiem, datu apstrādes noteikumiem un citiem svarīgiem jautājumiem;
neskaidrības – ja Tev ir neskaidri jautājumi saistībā ar aizņemšanos, nekavējoties noskaidro tos, sazinoties ar kredītkompānijas darbinieku mājaslapas čatā, e-pastā vai pa telefonu;
finansiālā stabilitāte – aizņemies tikai tad, ja Tu droši vari teikt, ka Tev ir regulāri un pietiekami lieli ienākumi, lai aizņēmuma atdošana nesagādātu problēmas;
aizņemšanās iemesls – ātrie kredīti nav paredzēti nepārdomātu pirkumu iegādei vai citu kredītu dzēšanai, tāpēc izvērtē, vai iemesls ir pamatots, lai uzņemtos kredītsaistības;
aizņēmuma apjoms – neaizņemies vairāk kā Tev vajadzīgs;
atdošanas termiņš – izvērtē, vai spēsi kredītu atmaksāt noteiktajā termiņā, jo Tavās interesēs ir nokārtot savas saistības pēc iespējas ātrāk.

Vai guvi pārliecību, ka ātrie kredīti ir drošs un uzticams kredītu veids, ja vien izturas pret šo darījumu ar atbildību un tālredzīgi? Ja Tev kādreiz būs nepieciešams līdz 1500 eiro liels aizdevums, ieskaties kredits365.lv! "Kredits365" saviem klientiem piedāvā profesionālu un pretimnākošu servisu. Pirms piesakies aizdevumam, rūpīgi izvērtē savas iespējas kredītu atmaksāt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)