Banner 980x90

Tukumā veido mikrorajonu Konsultatīvās padomes

Jelgava, 7.marts, LETA. Līdz 6.aprīlim vietējie iedzīvotāji aicināti pieteikties dalībai Tukuma mikrorajonu Konsultatīvajās padomēs, aģentūra LETA uzzināja Tukuma novada domē.

Ozoliņu, Veļķu, Durbes, Jauntukuma, Lauktehnikas un pilsētas centra iedzīvotāji aicināti iesaistīties padomēs, lai veicinātu viedokļu apmaiņu par Tukumam un mikrorajoniem būtiskiem jautājumiem, tādējādi veicinot pilsētas attīstību.

Mikrorajona padomes nolikums apstiprināts novada domes sēdē. Tas nosaka, ka padomi apstiprina uz domes pilnvaru darbības laiku ar domes priekšsēdētāja rīkojumu.

Katra mikrorajona padomes galvenais uzdevums ir iedzīvotāju priekšlikumu izskatīšana un iesniegšana domei par pilsētas un rajona teritorijas attīstību, attīstības projektiem, iedzīvotāju sociālajām, izglītības, kultūras un sporta vajadzībām, vides aizsardzību. Tāpat iedzīvotāji var iesniegt priekšlikums par nodokļu politiku pašvaldībā, budžetu un citiem jautājumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)