Banner 980x90

Tukumā strūklakas modināšanas pasākums norisināsies ar grupas "Autobuss debesīs" uzstāšanos

Rīga, 24.apr., LETA. 1.maijā plkst.17 ar grupas "Autobuss debesīs" uzstāšanos Brīvības laukumā Tukumā norisināsies strūklakas modināšanas pasākums, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Anete Pitena.

Pirms pasākuma, plkst.15, Tukuma kultūras namā būs skatāma piecu filmu - "Puteklis", "Parīzes noslēpumi", "Tornis", "Vāse" un "Korrida" - programma. Filmas veltītas konkrētajām Eiropas valstīm, tā atzīmējot 15 gadus, kopš Latvija ir Eiropas Savienības dalībvalsts.

Savukārt plkst.17 pilsētas iedzīvotāji un viesi aicināti modināt strūklaku un vērot grupas "Autobuss debesīs" uzstāšanos. Šoruden grupa ar vairākiem koncertiem Latvijā svinēs 20 gadu pastāvēšanas jubileju. Grupas repertuārā ir seši albumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)