Banner 980x90

Tukumā rīkos biznesa forumu "Ceļā uz veiksmīgu uzņēmējdarbību"

Jelgava, 4.okt., LETA. 20.oktobrī plkst.11 SIA "Telms" konferenču zālē Smārdes ielā 3 Tukumā notiks Biznesa forums "Ceļā uz veiksmīgu uzņēmējdarbību", aģentūru LETA informēja Tukuma novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Laukmane.

Foruma pirmajā daļā Tukuma, Ventspils un Valmieras novadu pārstāvji stāstīs par pieredzi uzņēmējdarbības vides attīstībā, kā arī dzīvojamā fonda saglabāšanu un renovēšanu. Otrā daļa būs veltīta principa "Konsultē vispirms" ieviešanai, kur ar prezentācijām piedalīsies Valsts ieņēmumu dienests, Pārtikas un veterinārais dienests, Valsts darba inspekcija. Pēc valsts iestāžu prezentācijām, kompāniju vadītājiem būs iespēja uzdot arī sev interesējošos jautājumus.

Dienas otrajā pusē klātesošajiem būs iespēja uzzināt par "Jūrmala Airport" attīstības vīziju, kā arī iepazīties ar lidostas pārstāvju prezentāciju, lai diskutētu arī par ietekmi uz reģiona attīstību un dažādu nozaru iespējām saistībā ar šo infrastruktūras objektu.

Foruma noslēgumā uzstāsies arī vairāku uzņēmumu vadītāji, stāstot par to, kā no idejas iespējams nonākt līdz reālai peļņai, realizējot savas vīzijas un ieceres gan Latvijā, gan eksporta tirgos.

Pēc foruma plānots arī pasākums "Tukuma novada uzņēmējs 2017" - plkst.19 "Jūrmala Airport" telpās notiks īpaši Tukuma novada uzņēmējiem paredzēts pasākums, kurā tiks apbalvoti uzņēmumu vadītāji dažādās nominācijās.

Vakaru iesākot, viesi tiks aicināti piedalīties nelielā ekskursijā, apskatot lidostas renovētās un modernās telpas. Turpinājumā notiks uzņēmēju sumināšana, un neformālā gaisotnē būs iespēja dibināt jaunus kontaktus, baudīt maltīti un deju vakaru. Vakaru vadīs Gints Grāvelis, bet par muzikālu noskaņu rūpēsies mūziķi "MLM Trio" ar Lauri Valteru.

Forumu rīko Tukuma novada dome un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)