Banner 980x90

Tukuma pusē turpinās sestdien ezerā noslīkušā jaunā vīrieša meklēšana

Rīga, 13.jūn., LETA. Šodien Tukuma pierobežā esošajā Melnezerā turpinājās sestdien, 8.jūnijā, noslīkušā jaunā vīrieša meklēšana, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste skaidroja, ka pirms tam dienests četras dienas - no sestdienas līdz otrdienai - veicis glābšanas darbus gan virs, gan zem ūdens. Arī šodien VUGD no Valsts policijas saņēmis pieprasījumu ar laivu veikt ūdenstilpnes un tās krastu pārmeklēšanu, taču noslīkušais netika atrasts.

VUGD iesaistīsies arī turpmākajos meklēšanas darbos, ja to pieprasīs Valsts policija.

Lai atvieglotu glābšanas dienestu darbu, kamēr norit meklēšana, Tukuma novada pašvaldība aicina iedzīvotājus atturēties no peldvietas izmantošanas. Ja ūdenstilpē tiek pamanīts kaut kas aizdomīgs, pašvaldība aicina nekavējoties par to ziņot pie ezera dežūrējušajam uzraugam.

Meklēšanas darbojas piedalījusies arī organizācija "Bezvests.lv", taču 21 gadus veco vīrieti nav izdevies atrast.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)