Banner 980x90

Tukuma novadā ugunsgrēkā cietis viens cilvēks

Rīga, 24.janv., LETA. Tukuma novada Pūres pagastā ugunsgrēkā cietis viens cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Viņa informēja, ka izsaukumus uz notikuma vietu VUGD saņēmis plkst.1.11, jo kādā ēkā bija izcēlies ugunsgrēks. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, divas savstarpēji savienotas ēkas un tajās esošie kokmateriāli dega ar atklātu liesmu 150 kvadrātmetru platībā.

Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas bija evakuējies cilvēks, kurš ugunsgrēkā bija cietis un tika nodots mediķiem.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 34 izsaukumus - 10 uz ugunsgrēkiem un 17 uz glābšanas darbiem, bet septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)