Banner 980x90

Tukuma novada sportisti gatavojas Latvijas IV Olimpiādei

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Laikā no piektdienas, 1.jūlija, līdz svētdienai, 3.jūlijam, Valmierā norisināsies Latvijas IV Olimpiāde, ko organizē Latvijas Olimpiskā komiteja un Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministriju. Pavisam Latvijas IV Olimpiādes programmā ir iekļauti 26 Olimpiskie vasaras sporta veidi.

Kā pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informē Tukuma novada pašvaldība, Latvijas IV Olimpiādei cītīgi gatavojas arī Tukuma novada sportisti.

Lai gan atsevišķiem sporta veidiem vēl notiek kvalifikācijas sacensības, pašlaik ir zināms, ka olimpiādē Tukuma novadu pārstāvēs 120 sportisti un 15 treneri, piedaloties 14 sporta veidos: basketbolā, futbolā, florbolā, galda tenisā, golfā, džudo, šahā, pludmales volejbolā, šaušanā, orientēšanās, jāšanas sportā, airēšanā, vieglatlētikā, riteņbraukšanā.

Tukuma novadu olimpiādē pārstāvēs spēcīgi sportisti un var cerēt uz vairākām medaļām, tomēr sports ir sports, un rezultāti var būt atkarīgi gan no meistarības, gan veiksmes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)