Banner 980x90

Tukuma novada dome piešķir 25% atlaidi nekustamā īpašuma nodoklim mēbeļu ražotājam "Daiļrade koks"

Rīga, 27.dec., LETA. Mēbeļu ražotāja SIA "Daiļrade koks" saņems 25% atlaidi 2018.gadam aprēķinātajam nekustamā īpašuma nodoklim (NĪN), lēmusi Tukuma novada dome.

Atlaide piešķirta, pamatojoties uz uzņēmuma iesniegumu ar lūgumu piešķirt NĪN atlaidi īpašumam Raudas ielā 34 Tukumā. Īpašumā atrodas kokapstrādes ražošanas ēkas, kur notiek mēbeļu ražošana, nodrošinot 225 darba vietas.

Tukuma novada domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans ("Tukuma pilsētai un novadam"), aicinot balsot par NĪN summas samazināšanu, pauda, ka uzņēmums ir nozīmīgs nodokļu maksātājs novadā, turklāt nodrošina daudzas darba vietas.

Deputāti ražotāja lūgumu atbalstīja. Rezultātā uzņēmumam izņēmuma kārtā piešķirta NĪN atlaide 25% apmērā, kas ir teju 2687 eiro no aprēķinātajiem 10 747 eiro.

Jau vēstīts, ka Latvijas mēbeļu ražotāja "Daiļrade koks" apgrozījums pagājušajā gadā bija 21,778 miljoni eiro, kas ir par 12,2% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 2,1 reizi un sasniedza 445 943 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)