Banner 980x90

Tukuma novada dome atbildēšanai uz iedzīvotāju jautājumiem rīkos interneta tiešraides

Jelgava, 9.apr., LETA. Atbilžu sniegšanai uz iedzīvotāju un arī mediju jautājumiem Tukuma novada dome turpmāk katru otro ceturtdienu rīkos interneta tiešraides, aģentūru LETA informēja domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Laukmane.

Pirmā video tiešraide notiks 12.aprīlī plkst.16. Plānots, ka tiešraides notiks katru otro ceturtdienu pašvaldības tīmekļa vietnē, kā arī oficiālajā pašvaldības "Facebook" kontā. Tiešraide varētu ilgt 20 minūtes. Pirmajās tiešraidēs piedalīsies Tukuma novada domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans ("Tukuma pilsētai un novadam"), taču nākotnē, iespējams, arī viņa vietnieki, izpilddirektors vai citi domes administrācijas pārstāvji.

Tiešraidē domes administrācija sniegs atbildes uz iepriekš iesūtītiem jautājumiem par pašvaldības darbu un saimniecisko darbību - būvniecību, kultūru, izglītību. Ja laika limits atļaus, priekšsēdētājs atbildēs arī uz jautājumiem, kas tiks iesūtīti tiešraides laikā. Uz anonīmiem jautājumiem, cieņu un godu aizskarošiem komentāriem pašvaldība neatbildēs un tie tiks dzēsti, uzsvēra Laukmane.

"Katru dienu pašvaldībā saņemam ļoti daudz iedzīvotāju, tajā skaitā arī mediju jautājumus. Jautājumi nereti pārklājas, un pastarpināti sniegtā informācija tiek pārprasta un interpretēta neprecīzi. Mūsdienās pieejamie saziņas līdzekļi sniedz lielisku iespēju nepastarpināti "sarunāties" ar iedzīvotājiem, veidojot atvērtu un cieņpilnu attieksmi, kā arī ļauj izvairīties no viltus ziņām vai neprecīzas informācijas aprites publiskajā telpā. Video tiešraides būs lieliska iespēja iedzīvotājiem jautāt, vienlaicīgi saņemot atbildes uz sev būtiskiem jautājumiem no pirmavota," skaidroja Lukmans.

Video tiešraides ieraksti tiks arhivēti un arī pēc tiešraides būs brīvi pieejami visiem interesentiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)