Banner 980x90

Tukuma muzejs aicina piedalīties izstādes veidošanā par kino

Rīga, 20.febr., LETA. Tukuma pilsētas vēstures muzejs "Pils tornis" vasaras vidū, kad notiks Tukuma pilsētas svētki "Precību spēles Tukumā", iecerējis atvērt jaunu izstādi "Kino Tukumā", kuras veidošanā aicina iesaistīties arī iedzīvotājus, aģentūru LETA informēja muzejā.

Izstādē apmeklētāji varēs uzzināt par kinoteātriem un to darbiniekiem dažādos vēstures posmos, par kino veidošanā iesaistītajiem tukumniekiem - profesionāļiem un amatieriem, kā arī kino aktieriem-tukumniekiem.

Muzejā atgādina, ka Tukumā ir uzņemtas vairākas filmas dažādos laika periodos - "Rita", "Vella kalpi', "Ilgais ceļš kāpās", "Rīgas sargi", "Rūdolfa mantojums", "Nameja gredzens", "Ausma", "Tēvs Nakts", "1906.".

"Pils tornis" aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri varētu palīdzēt izstādes veidošanas procesā. Vizuālā materiāla papildināšanai nepieciešamas fotogrāfijas un filmu uzņemšanas un demonstrēšanas aparāti. Noderīgs būs arī fotomateriāls ar tukumnieku piedalīšanos masu skatos, kā arī atmiņu vēstījumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)