Banner 980x90

Tukumā māte tikai nākamajā dienā ziņo par septiņgadnieka pazušanu; zēnu atrod dažu stundu laikā

Jelgava, 23.maijs, LETA. Tukumā kāda sieviete tikai nākamajā dienā informējusi atbildīgos dienestus par sava septiņus gadus veca dēla pazušanu. Policijai bērnu izdevies atrast dažu stundu laikā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Vakar plkst.13.40 Tukuma iecirknī tika saņemta informācija no satrauktas bērna mātes par septiņus gadus veca puisēna pazušanu. Saņemot informāciju, policija noskaidroja, ka zēns no daudzdzīvokļu mājas uz blakus esošo rotaļu laukumu devies jau iepriekšējā dienā ap plkst.16.

Meklējot pazudušo, policijai izdevies uzzināt, ka viņš pēdējo reizi manīts, spēlējoties bērnu spēļu laukumā. Policisti aptaujāja blakus esošo ēku iedzīvotājus, kā arī veica apkārtnes pārmeklēšanu. Pēc divām stundām puisēns atrasts netālās mājas kāpņutelpas sestajā stāvā.

"Puisēns, izmantojot liftu, bija uzbraucis sestajā stāvā, pie mājas bēniņiem, un uztraukumā nav varējis nokļūt atpakaļ. Puisēns tika nodots mediķu rīcībā, pēc kā nogādāts savās mājās," informēja Sietniece.

Par notikušo sākta administratīvā lietvedība, un tiek skaidroti visi notikušā apstākļi un vērtēta mātes atbildība. Par notikušo ir informēta arī Bāriņtiesa un Sociālais dienests.

Policija atgādina, ka bērna pazušanas gadījumā tuviniekiem nekavējoties ir jāvēršas policijā. Šādos gadījumos nav jāgaida vairākas stundas vai pat diena, jo svarīga ir katra minūte. Arī šajā gadījumā, ja par puisēna pazušanu būtu paziņots nekavējoties, meklētais puisēns uzreiz būtu atrasts, pauda policijas pārstāve. Tāpat policija vēršas pie iedzīvotājiem ar aicinājumu nebūt vienaldzīgiem un gadījumā, ja tiek pamanīts bērns, kurš klīst viens, vai arī atrodas apstākļos, kas var viņam kaitēt, nekavējoties par to ziņot policijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)