Banner 980x90

Tukuma jaunie futbolisti Valmierā izcīna U-11 vecuma grupas LFF kausu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No 26. līdz 28.augustam Valmierā spēkiem mērojās 12 Latvijas labākās U-11 vecuma grupas jeb 2005. dzimšanas gada futbolistu komandas, kas cīnījās par Latvijas Futbola federācijas (LFF) kausa trofeju futbolā 8:8. Šoreiz par labākajiem kļuva FK Tukums-2000/TSS jaunie futbola audzēkņi.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Latvijas Futbola federācijā, turnīrā 12 komandas vispirms aizvadīja apakšgrupas spēles, kur A grupā vienkopus spēkojās SK Babīte, FK Liepāja,BSCC Ikšķile, FK Dinamo Rīga, FK Spartaks/Jūrmalas SS un BFC Daugavpils vienības, bet B grupā tikās Rēzeknes FA, FS METTA, FK Tukums-2000/TSS, FK Ventspils, SK Super Nova un Madonas BJSS/Varakļāni futbolisti. Piektdien un sestdien norisinājās apakšgrupu spēles, bet svētdien komandas atkarībā no grupu cīņās uzrādītajiem rezultātiem aizvadīja izšķirošos mačus par kopvērtējuma vietām.

A grupā pirmo vietu izdevās izcīnīt FK Liepāja komandai, kas izcīnīja četras uzvaras, reizi nospēlēja neizšķirti un kā vienīgā turnīrā nosargāja savus vārtus neskartus. Vienīgos punktus liepājniekiem ar 0:0 neizšķirtu atņēma SK Babīte komanda, kas, piecos mačos ielaižot tikai vienus vārtus, atpalika par diviem punktiem un ierindojās otrajā vietā. Savukārt B apakšgrupā labākie bija Tukuma puiši, kuru kontā četras uzvaras un zaudējums ar 3:4 Rēzeknes FA vienībai. Rēzeknieši gan grupā ierindojās tikai ceturtajā vietā, kamēr otrie ar trim uzvarām, vienu neizšķirtu un vienu zaudējumu bija SK Super Nova puiši. Izceļams gan, ka identiski turnīrā veicās arī FS METTA komandai, tomēr tā ierindojās trešajā vietā sliktākas gūto un zaudēto vārtu attiecības dēļ.

Katras grupas divas labākās komandas, ņemot līdzi savstarpējās spēles rezultātu, kvalificējās cīņai par pirmajām četrām vietām. Lai ieņemtu pirmo vietu, tukumniekiem pietika ar 1:1 neizšķirtu pret FK Liepāja un 2:1 uzvaru pār SK Babīte. Par punktu atpalika SK Super Nova komanda, kas spēja uzvarēt abās otrā posma spēlēs, bet bronzas godalgas FK Liepāja futbolistiem.

Spēļu rezultāti un kopvērtējuma tabulas atrodamas šeit.

Balvas kā turnīrā labākie spēlētāji saņēma Kristofers Sticenko (SK Super Nova), Krišjānis Bombins (SK Babīte),Dāvis-Viljams Veisbuks (FK Liepāja), Martins Štāls un Renards Ūdris (abi FK Tukums-2000/TSS).

LFF kausa izcīņa futbolā 8:8 tiek organizēta ar mērķi paaugstināt Latvijas jaunatnes komandu un spēlētāju meistarību, uzlabot spēļu kvalitāti, jaunu komandu izveidošanu un veicināt Latvijas jaunatnes futbola attīstību. Finālsacensībās piedalās Latvijas reģionu labākās komandas, kas noskaidrotas reģionālajās priekšsacīkstēs.

Pirmais LFF kausa izcīņas turnīrs no 19. līdz 21. augustam norisinājās Rēzeknē, kad U-10 vecuma grupā pirmo vietu izcīnīja Vidzeme FC pārstāvji, bet no 2. līdz 4. septembrim Ventspilī pulcēsies U-12 vecuma grupas futbolisti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)