Banner 980x90

Tukuma apkārtnē no nākamās nedēļas vairāku autobusu maršrutos būs izmaiņas

Rīga, 7.janv., LETA. Tukuma apkārtnē no 14.janvāra vairāku autobusu maršrutos būs izmaiņas, aģentūru LETA informēja valsts Autotransporta direkcijas pārstāve Lilita Pelčere.

Viņa pavēstīja, ka izmaiņas paredzētas autobusu maršrutā Nr.5558 Tukums-Tume, maršrutā Nr.3211 Jauntukums-MRS, maršrutā Nr.3212 Jauntukums-Tukuma Lauktehnika, maršrutā Nr.5543 Tukums-Engure un maršrutā Nr.6051 Tukums-Slampe.

Ņemot vērā, ka 2018./2019.mācību gadā slēgta pirmsskolas izglītības iestāde "Pasaciņa" maršruta Nr.5558 Tukums-Tume autobuss, kas no Tukuma autoostas izbrauc darbadienās plkst.17.20, pasažieru pārvadājumus vairs nenodrošinās. Savukārt maršrutā Nr.3211 Jauntukums-MRS tiks atklāts jauns reiss, kas no Tukuma autoostas izbrauks darbadienās plkst.17.10 un brauks līdz pieturvietai "Jauntukums". Tāpat jauns reiss būs maršrutā Nr.3212 Jauntukums-Tukuma Lauktehnika - no pieturvietas "Jauntukums" autobuss izbrauks darbadienās plkst.17.15.

Lai skolēniem būtu iespēja nokļūt uz mācību iestādēm Tukumā un dzīvesvietām Engurē, uz eksperimenta laiku līdz mācību gada beigām, proti, 2019.gada 31.maijam, maršruta Nr.5543 Tukums-Engure autobuss no Tukuma autoostas izbrauks darbadienās plkst.15.20, bet no pieturvietas "Engure" - darbadienās plkst.15.55. Šie pasažieru pārvadājumi tiks nodrošināti mācību laikā.

Savukārt, ņemot vērā mazo pasažieru plūsmu, maršruta Nr.6051 Tukums-Slampe autobuss, kas no Tukuma autoostas izbrauc plkst.14.10 un no pieturvietas "Slampe" plkst.14.40, sabiedriskā transporta pakalpojumus vairs nenodrošinās. Līdz šim autobuss brauca skolēnu brīvlaikā no pirmdienas līdz piektdienai un visu gadu sestdienās.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)