Banner 980x90

Sabiles Vīna kalnā notikušas pirmās laulību ceremonijas

Jelgava, 13.aug., LETA. Augustā Sabiles Vīna kalnā notikušas pirmās laulību ceremonijas, aģentūru LETA informēja Sabiles pilsētas un Abavas pagasta pārvaldes tūrisma organizatore Sanda Poriņa.

Pirmā laulību ceremonija kalnā notikusi 4.augustā, bet otrā - 10.augustā.

"Sabiles Vīna kalns jau ilgāku laiku ir iecienīta vieta jaunlaulātajiem, jo šeit var iestādīt savu vīnogulāju, ko pēc tam ar īpašu ieejas karti jaunais pāris var doties apraudzīt jebkurā laikā, kad Vīna kalns ir atvērts. Katram cilvēkam savas dzīves laikā būtu jāiestāda vismaz viens kociņš, un Sabilē ir iespēja to izdarīt gan savā kāzu dienā, gan par godu kādam citam nozīmīgam notikumam ģimenē vai darba kolektīvā," skaidroja Poriņa, piebilstot, ka kāzu dienās Vīna kalnā top arī fotogrāfijas gan pie vīnogulājiem, gan ar Sabiles ainavu, kas paveras no Vīna kalna.

Tie, kuri vēlēsies laulāties Sabiles Vīna kalnā, var sazināties ar Sabilei tuvākajām - Talsu novada vai Kandavas novada - dzimtsarakstu nodaļām, bet par laulību ceremonijas un vīnogulāja stādīšanas iespējām Sabiles Vīna kalnā un citiem piedāvājumiem jaunlaulātajiem Sabiles apkārtnē var interesēties Sabiles Tūrisma informācijas centrā.

"Vīnogas simbolizē intuitīvo izziņu, mūžību un pasaules radīšanu. Tās ir auglības un pārpilnības simbols un tās salīdzina arī ar eņģeļa asarām - apaļām un saldām, kuras ne vienam vien sariešas acīs, mīlestībā un cerībā mijot gredzenus -," pauda vietējā tūrisma organizatore.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)