Banner 980x90

Rīkos metu konkursu Tukuma kultūras nama pārbūvei

Jelgava, 28.sept., LETA. Tukuma novada pašvaldība rīkos metu konkursu, lai atrastu labāko risinājumu Tukuma kultūras nama pārbūvei, lēmusi novada dome.

Sliktais kultūras nama tehniskais stāvoklis kā vājā puse sasitošās kultūrvides attīstībai novadā iezīmēts jau novada Attīstības programmā 2015.-2021.gadam. Un, lai paaugstinātu iedzīvotāju iesaisti kultūras iestāžu aktivitātēs, deputāti lēma uzdot kultūras namam un domes Arhitektūras nodaļai organizēt metu konkursu ēkas pārbūvei.

Finansējums metu konkursam tiks ieplānots 2019.gada pašvaldības budžetā, tā summa paredzēta līdz 30 000 eiro.

Tukuma novada domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans ("Tukuma pilsētai un novadam") lēmumu par konkursu nosauca par vēsturisku, jo pašvaldība ilgi notikušas diskusijas par kultūras nama rekonstrukciju vai jaunas ēkas izbūvi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)