Banner 980x90

"Lonas" gultas un matrači – patīkams naktsmiers arī ārpus mājas

Foto: Pixabay.com / ErikaWittlieb
Foto: Pixabay.com / ErikaWittlieb
Dodoties ceļojumos, atpūtas vai biznesa braucienos, ir ārkārtīgi svarīgi izvēlēties piemērotas un omulīgas nakts mājas. Ir lērums faktoru, kas viesnīcu vai viesu namu par tādām padara, taču viens no tiem pavisam noteikti ir nakšņošana uz ērtām mēbelēm. Tomēr matraču un gultu piedāvājums ir tik plašs! Kā izvēlēties savam uzņēmumam piemērotāko?

Pilns komplekts viesu labsajūtai
Matraču un gultu ražošanas uzņēmums "Lonas" ir viens no vadošajiem nozares pārstāvjiem Lietuvā jau vairāk nekā divdesmit gadus, taču uzņēmuma produkcija ērti pieejama arī Latvijas klientiem gan klātienē, gan interneta veikalā.

"Lonas" sortimentā Jūs atradīsiet kvalitatīvas mēbeles un aksesuārus ne tikai personisko guļamistabu, bet arī viesu namu un viesnīcu telpu iekārtošanai. 

Ielūkojieties "Lonas" piedāvājumā, ja Jūsu uzņēmumam nepieciešamas jaunas:
gultas – izvēlieties kādu no jaunās muzikālās gultu kolekcijas. Piemēram, augsti novērtēto gultu "Boss", klasisko "Forte" vai kompakto "Sonatina" – ja dodat priekšroku minimālam interjeram;
matrači – jebkuras lieliskas gultas pamats. Iegādājieties cietu, vidēji cietu vai mīkstu matraci ar teicamu gaisa cirkulāciju vienguļamām vai divguļamām gultām;
virsmatrači – gadījumiem, ja vajadzīgs ekonomisks risinājums, kā atsvaidzināt jau esošās gultas un padarīt gulēšanu uz tām līdzenāku;
pufi un galdiņi – koši un dzīvespriecīgi, lai padarītu telpas interesantākas. Pufi "Kvarta" un "Solo" (kas vienlaikus izmantojami arī kā naktsgaldiņi) piešķirs interjeram odziņu, turklāt saderēsies ar attiecīgo sēriju gultām;
spilveni – maksimālam komfortam izvēlieties, piemēram, spilvenus "Nida", kas pielāgosies gulētāja ķermeņa izliekumiem vai ortopēdiskos spilvenus "Lyra", kas saglabās vēsumu siltajā gadalaikā un nesakarsīs ziemā. 
Foto: LonasFoto: Lonas


Gadiem krāta pieredze un atzinība
Atbilstošu mēbeļu un aksesuāru izvēle uzņēmuma telpu iekārtošanai vai papildināšanai ir nopietns solis. Izvēloties "Lonas" mēbeles, Jūs varat būt drošs, ka sadarbosities ar pieredzējušiem nozares speciālistiem, kas guvuši atzinību. 

Uzņēmuma matrači un gultas vairākus gadus pēc kārtas saņēmuši arī apbalvojumus – Zelta un Sudraba medaļas kategorijā "Lietuvas gada produkts":
• matracis "Tyla" 2012. gadā saņēma Zelta medaļu;
• matrači "Mūza" un "Harmonija" 2013. gadā  saņēma Sudraba un Zelta medaļas;
• gulta "Boss" tika apbalvota ar Zelta medaļu 2014. gadā;
• matracis "Loniukas" par Zelta godalgas nesēju kļuva 2016. gadā.
Foto: Facebook / LonasFoto: Facebook / Lonas
Ko Jūs saņemsiet, izvēloties "Lonas" pakalpojumus?
Izvēloties mēbeles un aksesuārus viesu namam vai viesnīcai, ir svarīgi ņemt vērā komfortu, ko šīs lietas spēs sniegt. Labs miegs nodrošina labu garastāvokli, savukārt labs garastāvoklis liecina par apmierinātu klientu, kas arī turpmāk izmantos Jūsu viesnīcas vai viesu nama pakalpojumus. Izvēloties "Lonas" pakalpojumus, Jūsu uzņēmuma mēbelēšanai, varat būt drošs, ka saņemsiet:
kvalitatīvu produkciju. Liela daļa "Lonas" matraču tiek ražota ar rokām – tādējādi meistars var panākt vislabāko kvalitāti, kas apmierinās pat visprasīgāko klientu;
nepieciešamo palīdzību – mēbeļu uzstādīšana nav tas vieglākais darbs. "Lonas" piedāvā arī uzstādīšanas pakalpojumus, lai jaunās gultas pavisam ātri un ērti iekļautos interjerā. Turklāt, uzņēmuma speciālisti palīdzēs arī atbrīvoties no vecā matrača;
mēbeles un matračus no sertificētiem materiāliem – ikviena sastāvdaļa ir droša un pārbaudīta;
inovatīvus risinājumus – "Lonas" matračos esošais putu poliuretāns Lono-Tec™ ir unikāls, gadu gaidā izstrādāts, ilgnoturīgs materiāls ar īpašu gaisa caurlaidību, lai nodrošinātu īpašu komfortu gulēšanas laikā. Izvēloties šos matračus, savam uzņēmumam, Jūs varat būt drošs, ka apmeklētāji no rīta modīsies labi izgulējušies.    

Aplūkojiet "Lonas" piedāvājumu viesnīcas interjera papildināšanai un uzticiet rūpes par Jūsu viesu miegu un labsajūtu nozares ekspertiem. Palutiniet savus klientus ar maksimālu komfortu – viņi noteikti atgriezīsies atkal!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)