Banner 980x90

Presto autoskola Tukumā – izvēle Nr. 1

Presto autoskolas izstrādātā inovatīvā pieeja apmācību procesam nobruģē veiksmīgu ceļu pretim sapnim par tiesību iegūšanu. CSDD dati apliecina, ka Presto kursanti regulāri ieņem top pozīcijas pēc eksāmenu kārtošanas rezultātiem. Turklāt ne vien mācību process ir daudz efektīvāks, bet nodarbību organizēšanas modelis paredz iespēju tiesības iegūt arī daudz ātrāk kā citviet.
Tiesības Presto patiesi var iegūt rekordīsā laikā. Autoskola izstrādājusi vadlīnijas, kas parāda, kā pie kārotās vadītāja apliecības tikt vien 30 dienu laikā kopš mācību uzsākšanas. Ar instrukciju var iepazīties Presto mājaslapā. Šādus un cita veida atbalsta materiālus Presto piedāvā saviem audzēkņiem gan blogā, gan Youtube kanālā, lai sniegtu pēc iespējas lielāku skaidrību par apmācību procesu.

Nevar noliegt, ka modernā, mūsdienīgā un atvērtā pieeja ir viena no būtiskākajām priekšrocībām, kas izvēles kausus nosver tieši par labu Presto. Turklāt tā ir vienīgā autoskola, kas sniedz iespēju ar līgumu iepazīties tiešsaistē vēl pirms tā parakstīšanas. Tas parāda, ka atklātība un caurspīdīgums ir vienas no autoskolas vērtībām un kursantu negaidīs nekādi zemūdens akmeņi, kā tas nereti notiek citur šajā sfērā.

Arī Tukuma iedzīvotājiem iespējams apmeklēt autovadīšanas apmācības lielākajā un labākajā Latvijas autoskolā. Presto autoskolas filiāle atrodas Zemgales vidusskolā, Slampē, Sporta ielā. No Tukuma tas ir vien aptuveni 16 km attālumā. Divreiz nedēļā skolas telpās noris teorijas apguves kurss, savukārt braukšanas nodarbībai var reģistrēties arī pašā Tukuma pilsētā vai citviet, kur pieejams instruktors.
 
Kāpēc Presto autoskola ir labākā?
Starp vairāk kā 200 Latvijas autoskolām Presto apmācību modelis pārliecinoši atšķiras un piedāvā tādus bonusus un priekšrocības, kādas citas autoskolas nesniedz. Galvenais mērķis ir veiksmīgi sagatavot kursantus noslēdzošajiem CSDD gala pārbaudījumiem, lai tie tiktu nokārtoti ar pirmo reizi. Tāpat arī nozīmīgs faktors ir ātrums - lai ikviens audzēknis šo mērķi varētu īstenot pēc iespējas īsākā laikā.
Lai šos mērķus sasniegtu, Presto izveidojusi braukšanas nodarbību sistēmu, kas paredz iespēju ne vien braukt katru dienu, arī brīvdienās un svētku dienās, bet arī pašam brīvi mainīt instruktoru. Pieteikšanās nodarbībai notiek e-vidē. Savā tiešsaistes profilā kursants var rezervēt vēlamo laiku pie kāda no pieejamajiem instruktoriem. 

Nereti lielākais klupšanas akmens citviet izrādās stingrā piesaiste noteiktam braukšanas nodarbību vadītājam, kurš personisku interešu dēļ var būt pat ieinteresēts pēc iespējas ilgāk nepielaist apmācāmo pie eksāmeniem. Presto mācību modelis šo vērā ņemamo problēmu novērš. Ikvienam apmācāmajam sniegta daudz lielāka izvēles un rīcības brīvība, iespēja izvēlēties un organizēt savu laiku.

Braukšanas nodarbību organizēšanas struktūra ir daudz elastīgāka. Taču arī pats kursants rezultātā kļūst daudz elastīgāks un fleksiblāks. Un tās ir īpašības, kas uz ceļa ļoti noder. Spēja pielāgoties pārmaiņām ir ļoti noderīga arī CSDD noslēdzošajā eksāmenā - arī tur bieži vien jāsēšas pie stūres pavisam citam auto, turklāt sveša instruktora vadībā. Presto audzēknim šāda pārmaiņa jau ir ikdienišķa. Tā nerada papildus uztraukumu, tāpēc eksāmenā var izvairīties no lieka stresa.

Tas savukārt attiecīgi palielina arī iespēju eksāmenu nolikt ar pirmo reizi. Instruktoru un auto maiņa, kā arī iespēja trenēties braukšanā katru dienu ir zelta veiksmes atslēgas, kas nodrošina iespēju pie tiesībām tikt  ātrāk kā citviet. Tas arī labāk sagatavo reālajām braukšanas situācijām dzīvē - un ikviens, kas mācījies braukt pie atšķirīgiem spēkratiem, noteikti būs daudz gatavāks šādām situācijām arī uz ceļa.
Lai motivētu kursantus, Presto piedāvā arī stimulējošu akciju - nokārtojot gala pārbaudījumus ar pirmo reizi A, A2 vai B kategorijā, izdevumi par CSDD eksāmeniem tiek atmaksāti no Presto puses.
 
Plašākais braukšanas nodarbību pārklājums Latvijā
Vēl viens no bonusiem, kurus sniedz Presto, pieejams pateicoties autoskolas apmēriem. Tā ir lielākā Latvijas autoskola ar plašāko filiāļu pārklājumu teritorijā. Tas nozīmē, ka braukšanas nodarbībai var reģistrēties jebkurā no Latvijas pilsētām, kur pieejams instruktors. 
Tā, piemēram, ja sanāk ciemoties pie radiem Ventspilī vai Daugavpilī, tas nenozīmē, ka nebūs iespējams apmeklēt braukšanas nodarbības, jo līgums noslēgts ar Presto autoskolu Tukumā. Braukt iespējams pie jebkura no Presto instruktoriem visā Latvijas teritorijā. Tāpēc nav jākavē neviena iespējamā braukšanas diena. 
 
Turklāt nav jāpielāgojas autoskolas noteiktam braukšanas treniņu plānam. Braukt var kaut vairākas reizes dienā. Turklāt - darīt to pilsētā, kur pašam attiecīgajā situācijā tas ir izdevīgi un ērti. Ne vien nomainot instruktorus un automašīnu modeļus, bet arī ierasto braukšanas maršrutu, braukšanas pieredzi var iegūt vēl daudzveidīgāku un vēl pamatīgāk sagatavoties reālām braukšanas situācijām uz ceļa.


Labākā autoskola Tukumā
Izvēloties Presto, tukumnieks izdara izvēli par labu autoskolai, kuras nodrošinātā pieeja apmācību procesam ievērojami paaugstina iespējas eksāmenu nokārtot ar pirmo reizi un ātrāk kā citviet. Tas attiecīgi nozīmē arī zemākus izdevumus, kā arī ietaupīts tiek mums visiem tik dārgais laiks.

Katram iespējams atrast instruktoru, ar kuru veidojas pozitīva sadarbība un kura pasniegšanas veids ļauj vieglāk apgūt braukšanas prasmes. Nereti apkārt izskan negatīvi pieredzes stāsti, kad neizdodas atrast kopīgu valodu ar autoskolas piešķirto instruktoru un apmācību process ievelkas. Dažkārt pat gada laikā neizdodas iegūt tiesības - un pie vainas visbiežāk ir novecojusī apmācību sistēma.

Lai šādas situācijas novērstu, Presto līgumā neparedz obligātu piesaisti vienam pasniedzējam. Rezervēt nodarbību pie ikviena autoskolas instruktora var pēc brīvas izvēles principa. Tas attiecīgi sniedz arī pašiem instruktoriem lielāku motivāciju nodarbības vadīt pēc labākās sirdsapziņas un augstākajiem nozares standartiem - lai kursants arī nākamajā nodarbībā vēlētos atgriezties tieši pie viņa.

Vasaras sezonā tāpat var piepildīt arī sapni par motocikla vai motorollera tiesībām. Arī Presto autoskola netālu no Tukuma, Slampē, Zemgales vidusskolā, Sporta ielā sniedz iespēju pieteikties apmācībām AM vai A1 kategorijā. Ņemot vērā iespējas un priekšrocības Presto, tā nenoliedzami ir nozares līderis, kā arī izvēle Nr.1 jaunajiem autovadītājiem - drošs ceļš pretī panākumiem.

Pieteikties apmācībām Tukuma Presto filiālē un parakstīt līgumu attālināti var šeit: https://presto.lv/tukums.
 
Aicina pievienoties komandai instruktorus un pasniedzējus
Presto autoskola komandai aicina pievienoties jaunus sadarbības partnerus - citās autoskolās strādājošus un licencētus pasniedzējus un instruktorus. Arī potenciālajiem sadarbības partneriem no Tukuma rajona Presto piedāvā finansēt vajadzīgās mācības, lai pārkvalificētos un sāktu strādāt jaunā nozarē un mainītu nodarbošanos. Ja ir tāda nepieciešamība, Presto var  nodrošināt arī ar automašīnu.

Darbs tiek piedāvāts kandidātiem ar sociālām iemaņām un vadītāja apliecību. Nepieciešama izpratne par pedagoga darbu un spēja uztveramā veidā nodot savas zināšanas citiem. Tāpat instruktoram jābūt gatavam uzstāties arī publikas priekšā. Lai kļūtu par instruktoru B kategorijā, vajadzīga bakalaura līmeņa izglītība. Lai kļūtu par pasniedzēju - maģistra grāds. 

Starp citām autoskolām Presto piedāvā visizdevīgāko atalgojumu - tas ir pat uz pusi augstāks kā standarta samaksa nozarē. Papildus tam Presto jaunos sadarbības partnerus nodrošina ar iespēju nemitīgi mācīties un papildināt savas zināšanas, lai spētu sekot nozares aktualitātēm un arvien noturēt līmenī augstos mācību kvalitātes standartus.

Pieteikumus vakancēm lūdzams sūtīt Zigmāram Jansonam uz zigmars@presto.lv, kontakttālrunis: 28826828.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)