Banner 980x90

Pie Tukuma 3.pamatskolas turpinās sporta zāles izbūves darbi, taču mācības notiks kā ierasts

Jelgava, 31.aug., LETA. 1.septembrī sākoties jaunajam mācību gadam, turpināsies sporta zāles būvdarbi pie Tukuma 3.pamatskolas, taču mācību process notiks kā ierasts, aģentūru LETA informēja izglītības iestādes direktora pienākumu izpildītāja Svetlana Hadakovska.

Viņa pastāstīja, ka vasarā notikuši būvdarbi, kas bija saistīti arī ar pašu ēku, tāpēc skolas personāls bija pārcēlies uz pirmsskolas izglītības grupiņu ēku, bet pašlaik darbi notiek un arī turpināsies vēl līdz nākamā gada sākumam tikai ēkas ārpusē, tāpēc mācību process netikšot ietekmēts.

"Viss ir pārbaudīts, bija būvuzraugs, dome. Viss ir drošs. Mācību procesam esam gatavi," klāstīja skola vadītāja.

Hadakovska arī apgalvoja, ka visu vasaru tika mērītas plaisas, kas radušās būvdarbu laikā pavasarī, taču tās nepalielinās un ēka atzīta par drošu.

Jau vēstīts, ka plaisas, kas ir radušās Tukuma 3.pamatskolas ēkā, plānots aizdarīt pēc būvdarbu, kas notiek pie izglītības iestādes, beigām.

Plaisu atvēruma amplitūda ir no 0,2 līdz 2,5 milimetriem, nav novērota plaisu paplašināšanās. Pēc visu būvdarbu pabeigšanas plaisas tiks aizdarinātas, nostiprinātas ar speciālajiem briestošajiem sastāviem un atjaunota apdare.

Tāpat ziņots, ka pie Tukuma 3.pamatskolas tiek būvēta sporta zāle, kas tiks savienota ar esošo skolas ēku.

Projektā paredzēts uzbūvēt jaunu sporta halli, kas savienota ar skolas ēku, rekonstruēt stadionu, izbūvējot mākslīgā seguma futbola laukumu, skrejceļu un ierīkojot vingrošanas iekārtas. Teritorijai paredzēts plašs auto stāvlaukums un labiekārtota teritorija ar bērnu rotaļu iekārtām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)