Banner 980x90

Pie Kandavas novada Cēres pagasta administratīvā ēkas par 9362 eiro ierīkos auto stāvlaukumu

Jelgava, 18.maijs, LETA. Piedaloties Eiropas Savienības līdzfinansēto projektu konkursā, Kandavas novada pašvaldība pie Cēres pagasta administratīvās ēkas plāno izbūvēt automašīnu stāvlaukumu, ieguldot 9362 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Līdz šim stāvlaukums pie Cēres pagasta administratīvās ēkas, kurā atrodas pagasta pārvalde, bibliotēka, feldšeru punkts un citas juridiskas un fiziskas personas, kuras veic saimniecisko darbību, nav bijis izveidots. Iedzīvotāji novieto transportlīdzekļus blakus ēkai uz zemesgabala "Upītes", kas pieder privātpersonai.

Pašvaldība ar zemes īpašnieku panākusi vienošanos, ka 1000 kvadrātmetru plašs zemesgabals tiks nodots pašvaldībai bezatlīdzības lietošanā uz desmit gadiem, lai uz tā varētu ierīkot stāvlaukumu, piedaloties LEADER projektu iesniegumu konkursā.

Projekta "Stāvlaukuma izveide pie Cēres pagasta administratīvās ēkas" kopējās izmaksas ir 9362 eiro, no kurām Kandavas novada domes finansējums ir 1830 eiro, bet publiskais finansējums 7532 eiro, lēmuši domes deputāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)