Banner 980x90

Peintbols – uzdāviniet adrenalīnu, asas izjūtas un izklaidi!

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Pēdējos gados, īpaši siltajā sezonā, arvien lielāku popularitāti iemanto aktīvās atpūtas un izklaides veids – peintbols. Tā cienītāju pulks kļūst aizvien kuplāks, tāpēc entuziastiem tiek piedāvāti arvien jauni spēļu laukumi un vēl aizraujošākas, nervus kutinošākas iespējas. Arī jaunais Andrejsalas peintbola parks sagādās vēl nebijušu pieredzi ikvienam, kas būs lielisks variants gan lai izklaidētos draugu kompānijā, gan sarūpētu kādam aizraujošu dāvanu.

Peintbols – sports un izklaide?
Izklaide, komandu spēle un ekstrēmais sports ir izplatītākie apzīmējumi peintbolam. Peintbola (no angļu valodas "paintball" – krāsu bumbiņa) spēlē dalībnieku uzdevums ir spēles laukumā sacensties ar saviem pretiniekiem, uz viņiem tēmējot ar krāsu bumbiņām jeb "nokrāsojot". Peintbols būs aizraujoša izklaide un adrenalīna lādiņš dažāda vecuma spēlētājiem – gan puišiem, gan meitenēm, neatkarīgi no tā, vai piedalās iesācēji vai jau pieredzējuši spēlētāji. Peintbola spēlē panākumus nosaka ne tikai spēlētprasme, bet arī
- izveicība;
- taktiskā domāšana;
- kustību koordinācija un reakcija;
- veiksme.

Ņemot vērā spēles laukumā notiekošo, peintbolu dēvē arī par kara simulāciju. Peintbola tehnoloģiju militārajās apmācībās pielieto zemessardze un bruņotie spēki Latvijā un pasaulē. Ikviens spēlētājs peintbola laukumā atradīsies pavisam īpašos apstākļos, kādus piedzīvot nav iespējams citur, izņemot datorspēlēs. Ja vēlaties dāvināt asas izjūtas un piedzīvojumu, vērts ieskatīties uzņēmuma Lieliskadavana.lv peintbola spēļu piedāvājumā.

Peintbols Rīgā tagad arī veclaicīgā spēkstacijā
Peintbols Rīgā pieejams vairākās vietās, taču viena no neparastākajām viennozīmīgi ir jaunais peintbola parks Andrejsalā. Spēles āra laukums ierīkots vairāk nekā gadsimtu senas spēkstacijas teritorijā, un veclaicīgi industriālā vide piešķir spēlei īpašu un noslēpumainu gaisotni. 

Iesākumā visi dalībnieki saņem instruktāžu – tiek iepazīstināti ar noteikumiem un apmācīti, kā izmantot ekipējumu. Turpinājumā spēle norisinās pieredzējušu instruktoru pavadībā, saņemot dažādus uzdevumus un izspēlējot tematiskās misijas, lai pasākumu padarītu vēl interesantāku un izaicinājumiem pilnāku. 

Dāvanā ietverta
- ieeja spēļu laukumos un dalība spēlē, instruktāža un serviss;
- pilna ekipējuma noma (kamuflāžas kombinezons, cimdi, marķieris, maska, balons);
- 50 peintbola bumbiņu;
- gaisa uzpilde uz visu spēles laiku;
- aizsargveste sievietēm un bērniem.

Piedzīvojumiem bagātais pasākums aizpildīs trīs neaizmirstamas stundas Jūsu dzīvē, turklāt pēc katras spēles dalībniekus sagaida pozitīvs pārsteigums. Lai dienai pēc spēles būtu vēl patīkamāks noslēgums, turpat laukuma teritorijā ir iespējams sarīkot pikniku un ir pieejams grils.

Modernais peintbols bez krāsas – lieliska dāvana asu izjūtu cienītājiem
Galvaspilsētas iedzīvotājiem pieejams ir arī peintbols Mežaparkā, kur svaigais gaiss un vērienīgie plašumi piešķirs spēlei īpašu atmosfēru. Modernākais peintbols Rīgā un visā Baltijā izbaudāms peintbola parkā "PB Telpa", kas atrodas VEF telpās. Šeit spēles bumbiņas ir otrreizēji izmantojamas un pieejamas neierobežotā skaitā, kā arī spēle ir ļoti ātra un dinamiska, kas ļauj rezervētajā laikā pagūt izspēlēt iespējami daudz spēles.

Spēles laukums ir viegli modificējams, tāpēc iespējama ātra šķēršļu izvietojumu un spēļu scenāriju maiņa. Vienlaikus peintbola bumbiņas tumsā spīd un ir izgatavotas no lateksa, tāpēc trāpījuma gadījumā tās neatstāj nekādus traipus, atšķirībā no tradicionālās spēles bumbiņām. Parkā uz vietas pieejams arī peintbola veikals, kurā iegādāties un pasūtīt visu nepieciešamo peintbola aprīkojumu no dažādiem ražotājiem, lai iegūtu savā rīcībā personīgo spēles ekipējumu vai papildinātu jau esošo. 

Dinamiskā veida peintbols būs īpaši piemērots draugu un kolēģu kompānijām – asu izjūtu cienītājiem, tāpat dzimšanas dienu un vecpuišu ballītēm kā lielisks adrenalīna lādiņš visai dienai. Uzdāviniet draugam spriedzes filmas cienīgu piedzīvojumu!

Aizraujoša dāvana ērta tās iegāde – Lieliskadavana.lv
Priekšrocība, salīdzinot ar citiem aktīvās atpūtas veidiem, šķēršļu trasēm un piedzīvojumu parkiem, ir tāda, ka peintbolam ir ļoti daudz spēļu variantu, tādēļ piedzīvojums katru reizi izvēršas pilnīgi citāds. Populārākie spēles scenāriji ir šādi:
- komanda pret komandu (spēlētāji sadalās divās komandās, uzvar komanda, kura pieveikusi visus pretiniekus);
- Top Gun (katrs spēlētājs spēlē individuāli, uzvar dalībnieks, kurš pēdējais paliek "dzīvs");
- karogs (spēlē divas komandās, laukumā ir viens vai divi karogi, uzdevums ir nogādāt karogu kādā iepriekš noteiktā vietā)
- duelis (divi spēlētāji) u.c.

Katru spēles reizi līdz ar scenāriju mainās arī uzdevumi, pretinieki, maršruti, izmantotie šķēršļi un slēpņi, padarot katru spēles pieredzi unikālu. Vienlaikus peintbols ir sportiska aktivitāte, kā arī uzmanības un kustību koordinācijas treniņš.

Visus Lieliskadavana.lv piedāvājumā esošos peintbola spēles piedāvājumus iespējams ērti izpētīt un atlasīt mājaslapā pēc vairākiem kritērijiem. Kritēriji ļaus ērti noskaidrot, piemēram, kur atrodams peintbols Kurzemē vai kādās cenu kategorijās pieejams peintbols Liepājā. Spied šeit un uzzini vairāk – www.lieliskadavana.lv!

Atlaižu piedāvājumi un pašas iecienītākās dāvanas apskatāmas atsevišķi, kur regulāri ieskatoties, nekad nepalaidīsiet garām ne šī brīža aktualitātes, ne pašus izdevīgākos piedāvājumus. Ieskatieties Lieliskadavana.lv un uzdāviniet aizraujošu piedzīvojumu sev vai tuvākajiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)