Banner 980x90

Pēc neveiksmīga iepirkuma par piestātņu izbūvi Engures ostā rīko sarunu procedūru

Jelgava, 14.maijs, LETA. Bez rezultāta noslēdzoties iepirkumam par slipu un divu piestātņu izbūvi Engures ostā, nolemts rīkot sarunu procedūru, liecina ostas pārvaldes Iepirkumu komisijas sēdes protokols.

Iepirkumā par infrastruktūras projekta izstrādi, izbūvi un autoruzraudzību noteiktajā termiņa nav iesniegts neviens piedāvājums, tāpēc komisija lēma sākt sarunu procedūru, nepublicējot dalības uzaicinājumu. Engures ostas pārvaldniekam Jānim Megnim uzdots izraudzīties vismaz trīs piegādātājus, kuri atbilst nolikuma prasībām. Paredzēts, ka sarunu procedūra noslēgsies 22.maijā.

Plānotā līgumcena ir 239 500 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Jau vēstīts, ka Engures ostā plānots izbūvēt jaunu slipu peldlīdzekļu izcelšanas krastā un divas piestātnes, un osta izsludināja iepirkumu par projekta izstrādi, izbūvi un autoruzraudzību. Jauni objekti taps ostas akvatorijas rietumu krastā. Līdz ar krasta nostiprināšanu līdz gada beigām paredzēts izbūvēt slipu jahtu un zvejas laivu izcelšanai krastā, kā arī divas 36 metru garas jahtu piestātnes, vienā nodrošinot iespēju stāvēt arī zvejas laivām un izkraut zivis. Iepirkuma dokumentācija liecina, ka slips atradīsies blakus esošajai zvejas piestātnei.

Būvniecība tiks veikta, īstenojot Igaunijas-Latvijas pārrobežu projektu "Burāšanas infrastruktūras un jahtu ostu tīkla izveides uzlabošana Igaunijā un Latvijā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)