Banner 980x90

Partijas "Tukuma pilsētai un novadam" valdē ievēlēti divi jauni locekļi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Partijas "Tukuma pilsētai un novadam" valdē ievēlēti divi jauni locekļi, aģentūrai LETA pastāstīja politiskā spēka valdes loceklis, no "Vienotības" saraksta Saeimā ievēlētais Juris Šulcs.

No partijas valdes izslēgti Visvaldis Girgensons un Juris Rozenbergs, bet viņu vietā stājušies Janeks Žizņevskis un Linda Zemīte.

Šulcs atklāja, ka partijas valde pārvēlēta, pamatojoties uz likuma prasībām par nepieciešamību mainīt valdi ik pēc diviem gadiem.

Viņš pastāstīja, ka Zemīte ir Tukuma novada domes deputāte, savukārt Žizņevskis - uzņēmējs, abi aktīvi iesaistījušies partijas darbā. "Mūsu mērķis ir darbā iesaistīt jaunus un aktīvus cilvēkus, kas aktīvi darbojas," pauda Šulcs.

Savukārt bijušais Slampes un Džūkstes pagastu pārvaldes vadītājs Girgensons un tagadējais uzņēmējs Rozenbergs valdi pametuši, jo vairs nav aktīvi partijas biedri.

Darbu valdē turpina pats Šulcs, Agris Baumanis, Gunta Kalviņa, Sarmīte Krecere, Jānis Lielmanis, Ēriks Lukmans, Dace Pole, Silvija Rabkēviča, Normunds Rečs, Ludmila Reimate, Ainārs Vahtelis, Kaspars Valdmanis, Aivars Volfs, Indulis Zariņš un Laima Zīle.

Šulcs atklāja, ka nākamais valdes uzdevums ir gatavošanās nākamā gada pašvaldību vēlēšanām un Tukuma novada domes deputātu kandidātu saraksta gatavošana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)