Banner 980x90

Par 568 319 eiro pārbūvēti pašvaldības autoceļi Slampes un Džūkstes pagastā

Ventspils, 11.aug., LETA. Tukuma novadā pabeigti pirmie pašvaldības autoceļu pārbūves darbi Slampes un Džūkstes pagastā, kas izmaksāja 568 319 eiro, aģentūra LETA uzzināja Tukuma novada domē.

Slampes pagastā pārbūvēts 5,35 kilometrus garš grants autoceļa posms, kas sākas no Jelgavas - Tukuma šosejas. Džūkstes pagastā pārbūvēti divi autoceļu posmi 4,27 un 1,44 kilometru garumā.

Lai nodrošinātu nepieciešamo autoceļa nestspēju, ceļu posmos ieklāta jauna grants šķembu maisījuma kārta, kā arī sakārtota ūdens aizvadīšanas sistēma, izvējot jaunas caurtekas un grāvjus. Džūkstes pagastā vairākos ceļa posmos veikta ceļa virsmas apstrāde ar bitumena emulsijas maisījumu, izveidojot pretputekļu klājumu.

Slampes pagastā un vienā no Džūkstes pagasta ceļa posmiem, lai pieslēgtos pie valsts autoceļa, izbūvēts asfaltbetona seguma posms.

Būvdarbus veica SIA "Strabag".

Kopējās projektēšanas, būvniecības, būvuzraudzības un autoruzradzības izmaksas bija 568 319 eiro, tostarp 507 174 sedza no Eiropas fondu līdzekļiem.

Līdz 2018.gada oktobrim kopumā Tukuma novadā plānots pārbūvēt pašvaldības autoceļus 43,7 kilometru garumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)