Banner 980x90

Par 1,3 miljoniem eiro pārbūvēta Kandavas Mākslas un mūzikas skola

Jelgava, 15.nov., LETA. Šonedēļ atklāta rekonstruētā Kandavas Mākslas un mūzikas skola, kuras pārbūve izmaksāja 1 329 959 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), aģentūra LETA uzzināja Kandavas novada pašvaldībā.

1960.gadā ekspluatācijā nodotā ēka piedzīvojusi gan vizuālas, gan tehniskas pārmaiņas. Ēka ir nosiltināta, tajā izbūvētas jaunas inženierkomunikācijas un lifts, atjaunotas telpas, kāpnes, nostiprinātas sienas un veikti citi darbi.

Izglītības iestādes direktore Maruta Balode atklāšanas pasākumā paudusi, ka skolas ēkas no pelēkas padomju laika kastītes ir pārtapusi par īstu gaismas pili.

Būvdarbus objektā veica divu uzņēmumu - SIA "Delpro" un SIA "Compaign" - apvienība par 1 099 140 eiro bez PVN.

29.novembrī plkst.17 Kandavas Mākslas un mūzikas skolā notiks Atvērto durvju diena, lai iedzīvotāji varētu apskatīt jaunās skolas telpas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)