Banner 980x90

Olimpiskās vienības bobsleja treneris Ozols saņem naudas balvu no Tukuma novada domes

Jelgava, 10.apr., LETA. Latvijas bobsleja izlases fiziskās sagatavotības trenerim Jānim Ozolam par bobsleja komandas panākumiem Olimpiskajās spēlēs pasniegta 1000 eiro naudas balva no Tukuma novada pašvaldības, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ozols pašvaldībā godināts kā novadnieks par izciliem viņa trenētās bobsleja komandas sasniegumiem 2018.gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs. Izrādot pašvaldības cieņu un atbalstu, Ozolam pasniegta 1000 eiro naudas balva.

Pašvaldība lepojas ar Ozolu un Latvijas sportistiem, vēlot panākumus arī nākamajās olimpiādēs.

Kā zināms, Latvijas bobsleja divnieku ekipāža ar Oskaru Melbārdi un Jāni Strengu sastāvā izcīnīja bronzas medaļas 2018.gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs un nodrošināja Latvijas delegācijai vienīgo godalgu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)