Banner 980x90

No jūnija par 7,8% samazināsies apkures tarifs Tukumā

Jelgava, 16.maijs, LETA. No 1.jūnija līdz nākamā gada maijam SIA "Tukuma siltums" siltumenerģijas tarifs būs par 7,8% zemāks nekā pašlaik, aģentūru LETA informēja Tukuma novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Laukmane.

Viņa skaidroja, ka Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) apstiprināja jaunus siltumapgādes uzņēmuma tarifus, līdzšinējo 54,88 eiro par megavatstundu vietā nosakot tarifu 50,58 eiro par megavatstundu apmērā, kas ir par 7,8% zemāks nekā pašlaik. Tarifs būs spēkā no 1.jūnija līdz 2018.maijam.

Savukārt ar 2018.gada 1.jūniju spēkā stāsies SIA "Tukuma siltums" siltumenerģijas apgādes pakalpojuma tarifs 51,37 eiro par megavatstundu.

SIA "Tukuma siltums" jaunos tarifus apstiprināšanai SPRK iesniegusi 2016.gada 10.novembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)