Banner 980x90

Nedēļas nogalē sezonu sāks Milzkalna atpūtas komplekss Engures novadā

Rīga, 12.dec., LETA. Piektdien, 14.decembrī, ziemas sezonu sāks ziemas sporta veidu atpūtas komplekss "Milzkalns" Engures novadā, aģentūru LETA informēja kalna pārstāvis Viesturs Ošnieks.

Atpūtas kompleksā pauda, ka uzņēmums ir gatavs jaunai sezonai, un cer, ka laika apstākļi nepievils, lai kalnā spētu nodrošināt labu sniega kvalitāti arī turpmāk.

"Pirms pāris nedēļām, ilgstošā sala laikā, tika sapūsts mākslīgais sniegs, kas saglabāts līdz šim brīdim, un tagad sagatavots kalna atklāšanai," klāstīja Ošnieks.

Arī Riekstukalnā Baldones novadā sapūsts mākslīgais sniegs, taču kalna pārstāvji par sezonas sākumu vēl nav paziņojuši, sociālajos tīklos informējot, ka "jaunā ziemas sezona vairs nav tālu".

Jau ziņots, ka vairāki ziemas atpūtas kompleksi sezonu sākuši jau decembra sākumā vai pat novembra beigās. Piemēram, "Žagarkalnā" sniegs uzglabāts no pagājušās sezonas, tāpēc sezonu varēja sākt salīdzinoši agri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)