Banner 980x90

Nedēļas gaitā kļūs vēsāks

Rīga, 10.dec., LETA. Šonedēļ Latvijā pakāpeniski pazemināsies gaisa temperatūra un atgriezīsies neliels sals, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs un "Global Forecast System".

Nedēļas pirmajā pusē termometra stabiņš svārstīsies ap nulles atzīmi, nedēļas otrajā pusē neliels sals gaidāms visas diennakts garumā, vien Kurzemes piekrastē saglabāsies nedaudz siltāks laiks.

Ja debesis skaidrosies, sals kļūs lielāks - vietām Austrumlatvijā līdz -10 grādiem. Prognozes liecina, ka pārsvarā gaidāms apmācies laiks.

Nokrišņu būs maz - brīžiem nedaudz snigs, nedēļas sākumā vēl arī līs. Līdz trešdienai daudzviet gaidāma migla, nedēļas vidū nedaudz pastiprināsies ziemeļaustrumu vējš un samazināsies gaisa mitrums.

Vēsāku laiku šonedēļ sagādās anticiklons, un pastāv iespēja, ka nākamnedēļ atgriezīsies cikloni, kas var atnest stiprākus nokrišņus - ne tikai sniegu, bet arī lietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)