Banner 980x90

Naktī uz otrdienu vietām gaidāma migla un lietus

Rīga, 9.okt., LETA. Naktī uz otrdienu Latvijā pūtīs lēns vējš un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +3..+7 grādiem, dažviet zem skaidrām debesīm - līdz -1 grādam.

Daudzviet būs dūmaka, vietām sabiezēs migla. Tāpat daudzviet uzlīs, vietām Kurzemē un Ziemeļvidzemes piekrastē līs stiprāk.

Otrdiena būs pārsvarā apmākusies un lietaina, daudzviet līs ilgstoši, vietām gaidāms stiprs lietus, bet valsts austrumos nokrišņu būs maz vai nemaz.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu un rietumu vējš, Kurzemes rietumu piekrastē jūras vējš brāzmās pastiprināsies līdz 15-18 metriem sekundē. Gaiss iesils līdz +6..+11 grādiem.

Rīgā otrdienas naktī var veidoties migla, gaisa temperatūra noslīdēs līdz +4 grādiem, piepilsētā dažviet līdz +1 grādam. Dienā gaidāms ilgstošs lietus un mērens dienvidrietumu vējš, termometra stabiņš pakāpsies līdz +9 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)