Banner 980x90

Nākamnedēļ Jaunmoku pilī rīkos Putnu dienu

Jelgava, 10.apr., LETA. 20.aprīlī Jaunmoku pilī norisināsies Putnu dienas pasākumi, aģentūru LETA informēja pils kultūras projektu vadītāja Aiga Krišmane.

Vēl šonedēļ, līdz 17.aprīlim, Jaunmoku pils muzejs gaida putnu fotogrāfijas un to tapšanas stāstus fotokonkursam "Spārnotie kaimiņi". Labāko foto darbu un stāstu autori Putnu dienas pasākumā saņems pārsteiguma balvas.

Savukārt Putnu dienā pieredzējuši ornitologi Dmitrijs Boiko un Kārlis Millers stāstīs par putnu mazuļiem un pasākuma dalībnieki dosies uz pils parku, lai vērotu tajā sastopamo putnu dažādību. Dalībai Putnu dienā aicinātas pieteikties arī skolēnu klases.

Līdz Muzeju naktij pils Meža muzejā apskatāma Jāņa Bērziņa fotogrāfiju izstāde, kurā līdz smalkumam niansētos attēlos aplūkojami putni, tauriņi un Latvijas dabas ainavas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)