Banner 980x90

Medusmēneša jeb kāzu ceļojumu idejas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kāzu ceremonija, svinēšana kopā ar radiem un draugiem – brīži, kad pabūt divatā vienkārši nav iespējams. Kad esat nosvinējuši kāzas, ir jāvelta brīdis tikai jums abiem un jādodas izplānotā ceļojumā, lai atgūtu spēkus pēc kāzu plānošanas trakuma. Kāzu ceļojumi ir viens no mūžā  skaistākajiem piedzīvojumiem ikvienam, tādēļ velti pietiekami daudz laika un jau iepriekš izplāno un sagatavo lidmašīnas biļetes, lai pēc svinībām varētu doties atpūtā.

Kāzu ceļojumi – labākās idejas taviem svētkiem
- Siltās zemes un lielākā pērle starp tām – Bahamu salas. Saulains un silts klimats, baltas un pat rozā pludmales. Vaļi, delfīni un kristāldzidrs ūdens. Šo un daudzus citus pārsteigumus varēs atklāt, ja Bahamu salas izvēlēsies par medusmēneša ceļojuma galamērķi.
- Sniegotas kalnu virsotnes. Alpi vai pats Everests? Ja esat ziemas un sniega piekritēji, tad lidmašīnas biļetes jāpērk un kāzu ceļojums noteikti jāplāno uz kādu kalnainu apvidu. Ne visi izvēlētos medusmēnesi pavadīt uz slēpēm. Nopērc lidmašīnas biļetes un dodies ceļā!
- Visu mīlētāju pilsēta – Parīze. Ko lai vēl piebilst!? Parīze tik tiešām aicina visus pasaules mīlētājus. Eifeļa tornis, greznas un izsmalcinātas baznīcas. Bet tiem, kuri vēlas izklaidēties, Parīzē atradīsi arī vienu no lielākajiem atrakciju parkiem pasaulē – Disnejlendu! Kāzu ceļojumi uz Parīzi ir patiesi populāri.
- Mūžīgā vasara Kubā. Kubā saulains ir viss gads! Pat janvārī šeit ir vismaz +20 grādi, tādēļ ceļojumu piedāvājumi pieejami vienmēr. Blakus skaistajai pludmalei atrodas pieczvaigžņu viesnīca un SPA, kas piedāvā īpašus piedāvājumus tieši jaunlaulātajiem. Iespējams, ir vērts izmēģināt?! Pirms dodaties ceļā, ceļojumu aģentūrā jau laikus noskaidrojiet vai ceļojot Kubā nav nepieciešamas speciālas vakcīnas.
- Pilsēta uz ūdens – Venēcija. Venēcijai nelīdzinās neviena cita pilsēta. Kur gan vēl ielu vietā redzēti kanāli? Auto vietā – gondolas? Venēcija izceļas ar autentisko stilu. Ja vēlies kaut uz mirkli sajust senlaicīgu, bet tajā pašā laikā modernu sajūtu, tad kāzu ceļojumā dodies uz Venēciju.

Ceļojumu piedāvājumi mēdz būt tik dažādi, ka to klāstā vari apjukt. Neatkarīgi no jūsu gaumes, jūs noteikti atradīsiet sev piemērotu gala mērķi – gan siltas dienvidu zemes, gan sniega klāti slēpošanas kūrorti var būt brīnišķīgs kāzu ceļojuma galamērķis. Atceries, ka medusmēnesī jūs dodaties divatā – atrast piemērotu galamērķi kopā būs vieglāk un aizraujošāk!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)