Banner 980x90

Mājoklī pie pensionāra Tukumā atrod šaujamieročus, patronas un granātas

Jelgava, 11.apr., LETA. Pie kāda 76 gadus veca vīrieša Tukumā policija atradusi vairākus šaujamieročus, patronas un granātas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Tukuma iecirknī.

Policija izsaukumu uz Durbes mikrorajonu Tukumā saņēma, jo 76 gadīgais vīrietis draudējis izdarīt pašnāvību ar šaujamieroci. Vīrietis aizturēts un nogādāts medicīnas iestādē.

Policija sākusi kriminālprocesu un veikusi kratīšanu, mājoklī atrodot divus šaujamieročus, trīs šaujamieročus daļēji izjauktā veidā, 350 dažāda kalibra patronas un divas rokas granātas bez detonatoriem.

Policijā skaidro, ka vīrietis kādreiz ir bijis mednieks un likumīgs ieroču īpašnieks, taču pirms pāris gadiem šaujamieročus bija nodevis un pašlaik ir likumīgs gāzes pistoles īpašnieks.

Pensionāram draud brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)