Banner 980x90

Lietu par sievietes nogalināšanu pērnvasar Tukuma novadā atliek uz jūniju

Jelgava, 9.maijs, LETA. Zemgales rajona tiesa Tukumā līdz jūnijam atlikusi lietu par sievietes slepkavību pērnvasar Tukuma novadā, aģentūru LETA informēja tiesas priekšsēdētājas palīdze Sanita Grinšpone.

Krimināllietas izskatīšana atlikta uz 13.jūnija plkst.14 pēc procesa dalībnieku lūguma.

Jau vēstīts, ka apsūdzētais lietā ir kāds 1981.gadā dzimušais, kurš naktī uz 2017.gada 17.jūniju nogalinājis savu dzīvesbiedri, 1969.gadā dzimušo. Pret vīrieti sākts kriminālprocess par slepkavību, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Par šādu noziegumu var draudēt mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 25 gadiem.

Tiesas publiskotā informācija liecina, ka lietas iztiesāšana sākta martā, bet nākamā tiesas sēde notiks 9.maijā. Lietu slēgtās sēdēs skata Rita Bruce.

Zemgales rajona tiesas priekšsēdētājas palīdze Sanita Grinšpone skaidroja, ka lūgumu par slēgtām sēdēm pieteica viens no cietušajiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)