Banner 980x90

Lielāko daļu partijas "Tukuma pilsētai un novadam" saraksta veido esošie deputāti

Jelgava, 20.apr., LETA. Pašvaldības vēlēšanās Tukuma novadā šogad startēs 11 no 12 esošajiem partijas "Tukuma pilsētai un novadam" domes deputātiem, veidojot lielāko daļu politiskā spēka kandidātu saraksta.

Saraksta priekšgalā ir Tukuma novada mērs Ēriks Lukmans, kopā ar viņu startē arī teju visi esošie partijas deputāti, izņemot Vladimiru Skuju. Partija pieteikusi 17 kandidātus, 11 no tiem jau ieņem krēslus domē.

20 kandidāti iekļauti Latvijas Zaļās partijas listē, kuras līderis ir esošais domes deputāts Agris Zvaigzneskalns, kas šajā sasaukumā kā vienīgais ievēlēts no Reformu partijas.

Tukuma novadā startēs arī nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK, kuru pārstāv Tukuma literātu apvienības vadītāja Guna Roze, SIA "Tukuma siltums" valdes loceklis Gundars Kūla un citi, kopā desmit kandidāti.

Savu 20 kandidātu sarakstu pietikusi arī partija "No sirds Latvijai". Saraksta līdere ir Tukuma profesionālās tālākizglītības un profesionālās pilnveides izglītības iestādes direktore un vairāku uzņēmumu valdes locekle Daiga Reča.

Uz krēsliem domē pretendēs arī septiņi partijas "Gods kalpot mūsu Latvijai" kandidāti, kuru līderis ir vairāku uzņēmumu vadītājs Raivis Pridāns.

Tukuma novada domē ir 17 deputātu vietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)