Banner 980x90

Lestenes baznīcā par 49 973 eiro restaurēs vairākas kompozīcijas un kanceles portālu

Jelgava, 31.maijs, LETA. Lestenes evaņģēliski luteriskajā baznīcā paredzēts atjaunot vairākas kompozīcijas un kanceles portālu, kas izmaksās 49 973 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina Tukuma novada pašvaldības iepirkums.

Iepirkumā, kas veikts Lestenes baznīcas atjaunošanas fonda vajadzībām, kā vienīgais pretendents startējis Gunāra Grīnfelda individuālais restaurācijas uzņēmums "Rokajs", kas ar 41 300 eiro bez PVN piedāvājumu arī atzīts par uzvarētāju.

Paredzēts, ka līdz 31.oktobrim dievnamā tiks veikta kompozīcijas "Kristus krustā sišana", vairāku figūru, fona paneļa un kanceles portāla rekonstrukcija. Darbu izpildītājam paveiktajam būs jānodrošina piecu gadu garantija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)