Banner 980x90

Latvijas IV olimpiādē Engures novada sportistiem divas 5.vietas burāšanā

Tukums24.lv
Tukums24.lv
Noslēgusies Latvijas IV olimpiāde, kura no piektdienas, 1.jūlija, līdz svētdienai, 3.jūlijam, norisinājās Valmierā, Cēsīs, Rīgā, Jūrmalā, Burtniekos un citur, 88 novadu sacensībā piedalījās arī Engures novads, piedaloties vairākos sporta veidos, pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informē Engures novada pašvaldība.

Tenisists Roberts Grīnvalds starēja Cēsīs, turnīru uzsākot no otrās kārtas, kā izliktais spēlētājs. Pirmajā cīņā Roberts ar 6:2 un 6:2 pieveica Jāni Stepiņu, bet otrajā cīņā pretinieks bija ar pirmo numuru izliktais viens no Latvijas izlases spēlētājiem - Miķelis Lībietis, kuram Roberts piekāpās ar 4:6 un 2:6, turnīru noslēdzot dalītā 5. – 8.vietā.
 
Visvairāk dalībnieku bija burāšanas sacensībās, kuras notika Burtnieku ezerā. Labākie bija Ģirts Fišers Blumbergs (5.vieta Laser) un Tālis Pētersons (5.vieta Formula). Lieliski rezultāti arī pārējiem burāšanā – Enijai Rudzītei 7.vieta (Laser), Emīlam Rudzītim 9.vieta (Laser), bet Viesturam Ošniekam 12.vieta (Laser).
 
Vieglatlētikas sacensībās Engures novadu pārstāvēja Lapmežciema sportists Artūrs Dreimanis, kurš 16 sportistu konkurencē izcīnīja 13.vietu šķēpa mešanā. Pirmais metiens Artūram nebija ieskaitīts, bet otrajā Artūrs šķēpu raidīja 55.37 metrus tālu. Diemžēl trešais mēģinājums netika ieskaitīts, līdz ar to Artūrs nekvalificējās tālākajām sacensībām, noslēdzot olimpiādi 13.vietā.
 
Viena no lielākajām konkurencēm šajā olimpiādē bija pludmales volejbola sacensībās, kur jau priekšsacīkstēs piedalījās 37 komandas, no kurām tikai 8 kvalificējās pamatsacensībām. Šajā konkurencē startēja arī Engures novada duets Edgars Aleksejevs un Uģis Lasmanis (pēdējā brīdī aizvietoja Valteru Važu), kuriem pirmajā kārtā bija jāspēlē ar pāri Petruševics/Zadovskis. Diemžēl cīņā ar zāles volejbola profesionāļiem, piedzīvoja zaudējumu ar 0:2 (10:21; 8:21), līdz ar to izstājoties no tālākās cīņas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)