Banner 980x90

Laba autoskola Ventspilī – kā to atrast?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Neatkarīgi no gadalaika, mācības autoskolās ik nedēļu uzsāk simtiem cilvēku visā Latvijā. Tev nav jāgaida rudens un jaunais mācību gads – autoskola Ventspilī tevi gaida jau tagad!

Lai tu varētu veiksmīgi apmeklēt visas nodarbības un iegūt auto vadīšanas tiesības, jau iepriekš noskaidro:
- kādas ir precīzās apmācību izmaksas? Tev jāņem vērā, ka bez teorijas kursa apmaksas būs tādi papildu izdevumi kā pirmās palīdzības kurss, teorijas un braukšanas eksāmeni autoskolā un Ceļu satiksmes drošības direkcijā. Izdevumu mainīgā, precīzi nenosakāmā daļa ir auto braukšanas nodarbības, kuru skaits atkarīgs no tā, kā veiksies. Ņem vērā, ka arī pirms auto braukšanas nodarbību sākšanas tu vari ar instruktoru vienoties par vēlamo stundu skaitu, un pēc pirmās braukšanas nodarbības viņš varēs novērtēt, vai tas ir iespējams;
- kādos laikos notiks teorijas apmācības nodarbības? Tāpat kā citviet, arī autoskola Ventspilī piedāvā apmācības darba dienu rītos un vakaros, kā arī brīvdienās; 
- ar kādiem auto var mācīties braukšanas nodarbībās? Ja vēlies, lai braukšanas nodarbībās mācītos ar tādu pašu vai maksimāli līdzīgu auto, kādi ir Ceļu satiksmes drošības direkcijā, noskaidro to, pirms izvēlies autoskolu. Tādējādi tu jau laikus apgūsi automašīnas gabarītus, automātiskās stāvbremzes lietošanu un citus jautājumus, kas palīdzēs kārtojot eksāmenus;
- uzzini, vai varēsi nokārtot pirmās palīdzības kursus turpat, autoskolā. Teju ikviena autoskola Ventspilī piedāvā šādu iespēju, un tas ir ērti. Pirmās palīdzības kursos tu apgūsi visu par palīdzības sniegšanu ceļu satiksmes negadījumos, kā arī uzzināsi, ko labāk nedarīt. 

Kad esi izvēlējies autoskolu, noskaņojies sev piemērotam mācību ritmam. Teorētiskā apmācība parasti ilgst sešas nedēļas, un tas ir optimāls laiks, lai to apgūtu raiti, taču bez steigas. Visbiežāk kursanti izmanto gan Ceļu satiksmes noteikumu mazo grāmatu, gan lielo uzdevumu grāmatu un arī tās mobilās aplikācijas, kuras akceptējusi autoskola. Regulāri mācoties, teorijas eksāmenu var nokārtot pēc šīm sešām nedēļām vai vidēji divu mēnešu laikā. Tomēr arī tad, ja teorijas apguve tev aizņem vairāk laika, neuztraucies un vienkārši paveic to sev piemērotā laika sprīdī. 

Vairums kursantu autobraukšanas nodarbības sāk jau teorētiskās apmācības laikā, taču to var darīt arī tikai pēc tam, kad nolikti teorijas eksāmeni. Tu zināsi, ka esi pusi darba jau izdarījis, un būs psiholoģiski vieglāk paveikt arī otru daļu un saņemt kāroto auto vadītāja apliecību.

Ja esi izvēlējies autoskolu, atliek tikai sākt mācības! Vēlam veiksmi un drīzu auto vadītāja tiesību iegūšanu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)