Banner 980x90

Koncerts "Ielūdz Olgas!" šogad notiks Kandavā

Jelgava, 15.maijs, LETA. 17.jūnijā Kandavas Ozolāju estrādē norisināsies par tradīciju kļuvušais pasākums "Ielūdz Olgas!", uz kuru aicina dziedātāja Olga Rajecka, Dailes teātra aktrise Olga Dreģe un tautas deju ansambļa (TDA) "Dzintariņš" vadītāja Olga Freiberga, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji/

Plānots, ka pasākumā piedalīsies dziedošie aktieri Varis Vētra, Andris Bērziņš, Jānis Paukštello un Ivars Kalniņš, grupa "Turaidas roze" un dziedātājs Uģis Roze, kā arī "Eolika" pilnā sastāvā.

"Būs arī Olga Freiberga ar savu nepārspējamo enerģiju un mīlestību uz deju, bet es pati dejošu un dziedāšu kopā ar TDA "Līgo" un "Rotaļa XO". Protams, sadziedāsimies kopā ar Olgu Dreģi un baudīsim kopā būšanu ar lieliskiem māksliniekiem," par paredzēto informēja Rajecka.

Koncertā piedalīsies arī TDA "Dzintariņš", "Liesma" un Kandavas deju skola.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka pērn pasākuma notika Lielvārdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)